De Hamilton Ventura is hét horloge van Men in Black™: International

De Men in Black zijn terug met een coole nieuwe look en een gloednieuw team. Ze dragen nog steeds dezelfde beroemde outfit, inclusief de Hamilton Ventura. Het perfecte accessoire voor deze wereldberoemde agenten, die de strijd aangaan met buitenaardse wezens.

De Hamilton Ventura speelt een belangrijke rol in alle Men in Black films en vormt een sleutel tot hun personages, net als het zwarte pak, de zonnebril en de neuralyzer. Het is een van onze populairste horloges en kan al vanaf zijn introductie in 1957 rekenen op zijn trouwe fans. Sinds 1997 is hij onderdeel van het iconische Men in Black uniform. Een uitdagende, baanbrekende blikvanger die zijn tijd ver vooruit is en de Agenten goed van pas komt.

Sinds 1932 spelen Hamilton horloges een grote rol in de filmindustrie. Ze schitterden al in meer dan 500 grote films en worden speciaal geselecteerd om te helpen personages te creëren en het plot uit te bouwen. Onze horloges herken je direct aan de polsen van de meest memorabele personages in de geschiedenis van het witte doek – met Men in Black voorop.

In 2019 komen de Men in Black terug met een gloednieuw avontuur in Men in Black™: International. Ze hebben de aarde altijd al beschermd tegen het gespuis van het universum maar deze keer nemen ze het op tegen hun grootste wereldwijde bedreiging tot nu toe: een mol binnen de Men in Black-organisatie. Agenten M en H maken allebei deel uit van het Londense MIB-team en dragen allebei de Hamilton Ventura.

Agent M is nieuw maar heeft een gewaagde keuze gemaakt met de oorspronkelijke Ventura kleurcombinatie van een roestvrijstalen kast, een zwarte wijzerplaat en een zwarte leren band. Agent H is wat eigenzinniger en voor hem geldt: What you see is what you get. Hij heeft gekozen voor de Ventura Automatic met een automatisch H-10 uurwerk, een uitgesneden wijzerplaat en een bruine leren band.


Meer informatie

www.hamiltonwatch.com

Gepubliceerd op: 29-05-2019

Reacties

Comments