Innovatiefeestje bij Seiko Nederland

Woensdag 21 november opende de vernieuwde Seiko Boutique haar deuren. Het pand aan de Heiligeweg in Amsterdam heeft een chique uitstraling en is geheel in de look & feel van Seiko. “Een prachtig resultaat dat een groot applaus waard is”, noemde marketing directeur Paul Daniëls de verbouwing. Geheel in stijl werden ook de nieuwe Seiko Presage Fuyugeshiki Cocktail Limited Edition horloges gepresenteerd.

De nieuwe Presage Limited Edition collectie is nauw verwant is met één van Kishi’s cocktailcreaties: de Fuyugeshiki cocktail. Een cocktail waarvan de koele en pure uitstraling wordt weergegeven door de delicate en intense wijzerplaat van het horloge. Het woord Fuyugeshiki betekent wintertafereel en de wijzerplaat toont de magie van schitterend licht op een heldere winterse dag.

Presage Limited Edition collectie

Het horloge heeft een prachtig gestructureerde, helderwitte wijzerplaat – die doet denken aan een heldere winterdag. De bijzondere wijzerplaat is geïnspireerd op de cocktail Fuyugeshiki, een creatie van bartender Hisashi Kishi. Een puur witte wijzerplaat met een delicaat lichtpatroon roept het beeld van een schitterend winters tafereel op.

Fuyugeshiki cocktail

De kwaliteit van het horloge is zichtbaar in ieder detail, inclusief het klassieke box-shaped hardlex glas en de verfijnd gebogen wijzers. Elk van de drie versies heeft een doorzichtig achterdeksel waardoor het 4R57 en 4R35 kaliber kan worden bewonderd. Ieder horloge is voorzien van een individueel serienummer.

Meer informatie

www.seiko.nl

Gepubliceerd op: 01-12-2018

Reacties

Comments