Innovatieve modieuze ontwerpen bij Madridjoya

Meer dan 60 bedrijven presenteren hun collecties gemaakt van zilver en gecombineerd met alternatieve materialen, die de meest veelzijdige kant van sieraden vertegenwoordigen. Sieraden gemaakt van zilver, en de vele combinaties met alternatieve en diverse materialen, zullen opnieuw een van de hoofdkenmerken zijn van de komende editie van MadridJoya, die van 12 tot 16 september in Hal 10 op IFEMA wordt gehouden. Meer dan 60 bedrijven presenteren hun nieuwe collecties, waardoor originaliteit en een universum van buitengewone mogelijkheden voor professionals uit de industrie, met innovatieve ontwerpen en mode. Nieuwe ideeën die zonder twijfel het meest veelzijdige aspect van sieraden laten zien.

Een brede en innovatieve tentoonstelling van mode en trends die gepresenteerd zal worden door verschillende nationale en internationale bedrijven en ontwerpers, zoals Antonelli, AS & AS-AS de Plata, Azzo Plata, Davide Achito, Fidda, Garay, Glamour 925, Global Argenti, Gofrey, Hijos de Alfonso Roman, Hiper Plata, La Petra / Petrai, Linea Argent, Liska, Máximo Betro, No Solo en Plata, Pedro Duran, Salvatore Plata, Terrero, Victoria Cruz en Ziio, en anderen.

Er zijn elegante en functionele collecties gemaakt van zilver in combinatie met een oneindige reeks materialen zoals zirkonia, koraal, parelmoer, bot, Swarovski-kristallen, parels, stof, enz. Stukjes gemaakt van gerhodineerd zilver en geglazuurd met felle kleuren voor kinderen. Geometrische en minimalistische stukken en felgekleurde ontwerpen, samen met de meest ingewikkelde patronen en een sterke vintage invloed.

De internationale juwelenindustrie zal opnieuw bijeenkomen van 12 tot 16 september in MadridJoya, het benchmarkevenement in Spanje, waar ongeveer 300 nationale en buitenlandse merken hun nieuwe lijnen zullen presenteren voor het kerstseizoen. Georganiseerd door IFEMA, en met een tentoonstellingsoppervlakte van ongeveer 7.000 vierkante meter, zal de International Urban and Trendy Jewellery and Watch Exhibition Fair worden gehouden in Hal 10 op Feria de Madrid, waar het een ideale omgeving zal zijn voor commerciële uitwisselingen in de industrie en een unieke gelegenheid om erachter te komen hoe de sieradenindustrie in Spanje aan het werk is.

Meer informatie

www.ifema.es/madridjoya_06

Gepubliceerd op: 26-07-2018

Reacties

Comments