Inova Collection maakt zijn debuut als vakbeurs

Eind augustus 2018 zal Inova Collection zijn debuut maken in het expositiecentrum van Frankfurt als een vakbeurs voor sieraden, uurwerken en accessoires. Axel Fehse, projectmanager van Inova Collection, zegt: “We zijn blij met de positieve reacties en kijken ernaar uit om onze bezoekers een aantrekkelijke mix van exposanten te bieden”.

Bekende merken

Bekende merken zoals Bedra, Diamond Group, Filius Zeitdesign, Hesse + Co en nog vele anderen zijn te zien op de nieuwe vakbeurs. Een speciaal gebied geeft nieuwkomers de kans om hun innovaties te presenteren aan een breed publiek. Veel exposanten vertrouwen erop dat de beurs hen een betrouwbaar platform zal bieden dat is afgestemd op hun behoeften.

Netwerken

Veel mensen hebben lang gewacht op een beurs als de Inova Collection in deze periode. Door de beurs in augustus plaats te laten vinden hebben merken meer tijd om voor het kerstseizoen hun producten te presenteren. Het uitgangspunt van de beurs is dat specialisten met elkaar kunnen praten over hun verschillende nieuwe concepten. Onder andere tijdens de Inova Night krijgen bezoekers de kans om te netwerken.

Meer informatie 

inova-collection.de

Gepubliceerd op: 31-05-2018

Reacties

Comments