Inova Collection organiseert Symposium

Inova Collection organisteert voor de 2019 editie een uitgebreid en informatief Smartwatch Symposium, dat de vragen en behoeften van de vakhandel zal bespreken.
Inova Collection, de handelsbeurs voor sieraden, edelstenen, parels en uurwerken, opent haar deuren in de regio Rhine-Main van 24 tot 26 augustus. Niet alleen is de lijst met exposanten indrukwekkend, met bekende namen zoals Axel Fritsch en Unique Time, maar het ondersteunende programma is ook een enorme attractie:
Inova Concepts wordt voor de eerste keer opgevoerd. Ieder jaar staat dit nieuwe evenement in het teken een nieuw onderwerp, en ditmaal draait het om smartwatches. INOVA’s partners Casio, Garmin en Komsa onthullen hun nieuwste smartwatch-modellen en trends gericht op juweliers en verkopers van uurwerken en sieraden.
Het Smartwatch Symposium zal kijken naar de dagelijkse uitdagingen voor retailers op het POS. Naast de “reguliere” informatie die door smartwatch-leveranciers wordt verstrekt op hun beursstand, vinden rondetafelgesprekken plaats op de zondag en de maandag van de beurs, samen met producttrainingssessies door fabrikanten. Deze evenementen zijn ontworpen om veel van de vragen rond het onderwerp van smartwatches te beantwoorden, alvorens dieper in te gaan op de details van het product. Meer informatie is te vinden op https://inova-collection.de/inova-concepts/?lang=en.
Naast het Smartwatch Symposium biedt Inova Collection wederom een ​​selectie interessante gesprekken en workshops. Een handelsgerelateerd ondersteuningsprogramma vindt plaats op alle drie de dagen van de beurs. De onderwerpen omvatten de nieuwe verpakkingswetgeving in Duitsland, terwijl de workshops zich zullen richten op gebieden zoals fijn lassen met een PUK-eenheid en lasers van Rudolf Flume Technik GmbH.

Meer informatie

Klik hier voor het complete evenementenprogramma: https://inova-collection.de/arrival-stay/talks-workshops/?lang=en.
Gepubliceerd op: 24-07-2019

Reacties

Comments