INOVA COLLECTION & THE BOX; Twee platformen voor sieraden, accessoires en lifestyle.

Tegelijkertijd met INOVA COLLECTION, vindt een andere vakbeurs, THE BOX, plaats in Rüsselheim.

INOVA COLLECTION, de vakbeurs voor sieraden, waardevolle stenen, parels en uurwerken, vierde afgelopen jaar haar zeer succesvolle debuut. Nu, in haar tweede jaar, presenteert dit onderscheidende evenement een kwalitatief hoog portfolio van exposanten, met meer dan 200 merken. THE BOX is een nieuwe vakbeurs voor fashion sieraden, accessoires, tassen, schoonheidsproducten, zwem- en strandkleding en andere lifestyle artikelen en zal haar debuut kennen dit jaar, tegelijkertijd met INOVA COLLECTION.

Als een zakenplatform wil THE BOX inspiratie, verhalen en emoties opwekken, en tegelijkertijd retailers en andere inkopers de mogelijkheid bieden om zich te onderscheiden met vernieuwende, klantgedreven concepten en onderscheidende activiteiten tijdens het verkoopmoment. Verdeeld in verschillende gebieden, showen de gedistingeerde deelnemers hun collecties op aantrekkelijke en ingetogen stands. De presentatie wordt geaccentueerd door de speciale industriële look van de hallen. Lounge gedeeltes, innovatieve voedselconcepten en een interessant ondersteunend programma met workshops en lezingen, verstevigen het algehele karakter van het event.

De overlappende productgroepen creëren toegevoegde waarden voor inkopers van beide platformen. Een gratis shuttle service zal worden aangelegd voor eenvoudige en snelle toegang tot beide events. De daarbij toegevoegde verbinding vanaf Centraal Station en Vliegveld Frankfurt maken de beurzen nog eens extra eenvoudig te bereiken voor bezoekers vanuit binnen- en buitenland.

Meer informatie

www.thenewboxisopen.de

www.inova-collection.de

Gepubliceerd op: 30-04-2019

Reacties

Comments