Intergift maximaliseert verkoopmogelijkheden!

De aankomende editie van Intergift heeft een nieuwe look en feel én vernieuwde openingstijden. Daarnaast is dit jaar voor het eerst Solutions for Interior Design geopend. Dit speciale deel is gericht op binnenhuisarchitectuur. 

Intergift is gevestigd in de hallen 1, 3, 5, 7, 8 en 9 en is verdeeld in verschillende ruimtes aan geschenken en huis- en interieurdecoratie. Met een oppervlakte van meer dan 40.000 vierkante meter is deze beurs de grootste in de decoratie- en geschenksector in Spanje en een van de grootste ter wereld.

Zoals altijd zullen de meest vooruitstrevende bedrijven in textiel-, behang- en wandbekledingsontwerpen zich verzamelen in het gebied Textile editors in hal 1, waar dit jaar ook de Solutions for Interior Design zal vestigen. Interieurontwerp is gevestigd in de High-End Design-ruimtes in hal 3 en 5. Hal 7 bevat de Decoractie-sector en de Neo-thema’s, met verschillende collecties in geschenken, gadgets, keukenartikelen en woonaccessoires. De cadeausector, door Regalomanía, zal producten tonen in de kids, speelgoed, souvenirs, stationery en cadeau’s voor speciale gelegenheden als bruiloften en doop- en communiefeestjes. De Bazaarsectie, gevestigd in Hal 9, biedt een breed scala aan kerstartikelen, naast verschillende elektronische producten, speelgoed en huishoudelijke producten.

Naast Intergift vindt ook Bisutex, de International Fashion Jewellery and Accessories Trade Fair, plaats in Hall 4. Ook Madridjoya, de International Urban and Trendy Jewellery en Watch Trade Fair, vindt plaats in Hal 6. Intergift valt samen met Momad – Madrid is Fashion in het weekend van 8 tot 10 februari.

Meer informatie

www.ifema.es/intergift_06

Gepubliceerd op: 23-11-2018

Reacties

Comments