Het is zover! PDA levert Samsung smartwatches

Vanaf eind juni zal een speciaal Samsung team, namens de PDA Group, 45 juweliers met de Samsung smartwatchcollectie uitrusten. Op de speciaal door Samsung ontworpen display worden drie uitvoeringen in de winkel gepresenteerd en kan de consument de horloges niet alleen omdoen maar ook testen. De horloges zijn tegen diefstal beveiligd.

Een bijzonder moment voor de juweliersbranche omdat deze Special Edition, alleen verkrijgbaar zal zijn via de juwelier, de Bijenkorf en vijf online horloge specialisten.

De Special Edition is in drie uitvoeringen (Gear Sport, Gear S3 Classic en Gear S3 Frontier) verkrijgbaar. De horloges zijn met een stalen band uitgerust. Een losse rubberen of leren band wordt meegeleverd. Daarnaast worden de horloges in een speciaal gemaakte geschenkdoos geleverd. Losse stalen banden zijn alleen via de exclusief geselecteerde juweliers verkrijgbaar.

De after sales zal door Samsung zelf ter hand worden genomen. Een reparatie wordt op de door de consument gewenste locatie opgehaald en binnen drie werkdagen weer afgeleverd waar de consument het horloge wil ontvangen.

Review

Jeweline heeft de Samsung smartwatch al ontvangen! We zullen een review schrijven over deze en veel meer smartwatches! Benieuwd? Houd onze website en Facebookpagina vooral in de gaten!

 

Mer informatie

www.pdagroup.nl

Gepubliceerd op: 27-06-2018

Reacties

Comments