Jeweline showt de mooiste hybrids van Fossil Group: Michael Kors Acces

Benieuwd naar dé hybrid smartwatches van 2017? Jeweline showt de mooiste hybrids van Fossil Group. Lees meer over de Michael Kors Acces Hybrid Smartwatch.

De Michael Kors Acces Hybrid Smartwatch is het beste van twee werelden gecombineerd; de look van een Michael Kors JetSet horloge mét smart functies. Perfect voor diegene die alle functionaliteit van een tracker met notificaties wil én een modieus horloge. Dit geheel goudkleurige horloge is stijlvol en past bij elke stijl en outfit. Deze Hybrid Smartwatch combineert het pure Michael Kors design met innovatieve technologie.

Functionaliteiten

Functies zijn onder meer de automatische tijd- en datumaanpassing, activiteiten- en doel tracking, slaap tracking, gefilterde e-mail- en tekstnotificaties, dual-time functie en een alarm. De sub-eye op de wijzerplaat is je persoonlijke assistent, je kan hier de voortgang van je doel zien en je inkomende notificaties. Verder is deze Hybrid Smartwatch uitgerust met Michael Kors AccessLINK-technologie, die het mogelijk maakt om met één druk op de knop een foto te nemen of jouw muziek te bedienen. Michael Kors Access is compatible met Android telefoons en iPhone en synchroniseert draadloos naar de Michael Kors Access app. In deze app kan je gegevens bekijken en instellingen beheren.

Naast de verwisselbare band kun je deze Hybrid Smartwatch nog verder personaliseren met aanpasbare notificaties via de Michael Kors Access app. Zo is dit horloge voorbereid op elke situatie. Het horloge draait op een standaard coin-cell batterij en hoeft nooit te worden opgeladen. De batterij van deze Michael Kors Acces hybrid smartwatch gaat ongeveer 4-6 maanden mee, afhankelijk van het gebruik. Deze Hybrid Smartwatch heeft een waterdichtheid van 3 ATM, wat betekent dat het horloge water resistent is tot 30 meter.

Meer informatie

www.fossilgroup.com

 

Gepubliceerd op: 31-12-2017

Reacties

Comments