Jeweline showt de mooiste hybrids van Fossil Group: Skagen Connected

Benieuwd naar dé hybrid smartwatches van 2017? Jeweline showt de mooiste hybrids van Fossil Group. Lees meer over de Skagen Connected Hybrid Smartwatch.

De Skagen Connected Hybrid Smartwatch is het beste van twee werelden gecombineerd; de look en functionaliteit van een traditioneel horloge mét smart functies. Perfect voor diegene die alle functionaliteit van een tracker met meldingen wil, verscholen in de schoonheid van een traditioneel horloge.

De bruine lederen band en titanium kast  van onderstaand horloge komen samen tot een stijlvol en uniek uiterlijk. Dit fashionable horloge past bij elke stijl en bij elke gelegenheid. Met de quick-release-pin band kan je eenvoudig de lederen band met andere 20 mm leer, staal mesh, siliconen of nylon banden wisselen.

Fuctionaliteiten

De Skagen Connected Hybrid Smartwatch combineert dit klassieke design met innovatieve technologie. Functies zijn onder meer de automatische tijd- en datumaanpassing, activiteiten- en doel tracking, slaap tracking, gefilterde e-mail- en tekstnotificaties, dual-time functie en een alarm. Verder is deze Hybrid Smartwatch uitgerust met Skagen LINK-technologie, die het mogelijk maakt om met één druk op de knop een foto te nemen of jouw muziek te bedienen. Skagen Connected is compatible met Android telefoons en iPhone en synchroniseert draadloos naar de Skagen app. In deze app kan je gegevens bekijken en instellingen beheren. Naast de verwisselbare band kun je deze Hybrid Smartwatch nog verder personaliseren met aanpasbare notificaties. Zo is dit horloge voorbereid op elke situatie. Het horloge draait op een standaard coin-cell batterij en hoeft nooit te worden opgeladen. De batterij van deze Skagen Connected gaat ongeveer 4-6 maanden mee, afhankelijk van het gebruik. De Skagen Connected Hybrid Smartwatch heeft een waterdichtheid van 3 ATM, wat betekent dat het horloge water resistent is tot 30 meter.

Signatur T-Bar hybrid smartwatch

Lifestyle-merk Skagen breidde dit jaar zijn hybride smartwatch portfolio uit met de kleinste wearable tot nu toe, speciaal ontworpen voor vrouwen. Skagen’s nieuwe Signatur T-Bar hybride smartwatch verscheen in september 2017 en is verkrijgbaar in vier kleurcombinaties, waaronder bandjes in stainless steel en roségoud. Het is de meest compacte en daarmee vrouwelijke wearable tot nu toe.

Als merk dat sterk geworteld is in de Deense design-principes combineert Skagen simpel, tijdloos design met moderne innovatie. Sinds de lancering van de eerste hybride smartwatch-collectie, heeft Skagen voortdurend geprobeerd wearables te creëren die ook echt draagbaar zijn. De hybride smartwatches van het merk beschikken over de perfecte balans tussen vorm en functie – modern, minimalistisch ontwerp en technologie die versimpelt en verbindt – en verbeteren en versimpelen het leven van de drager in plaats van het ingewikkelder te maken.

”Het ontwerp van onze hybride horloges is ongeëvenaard: de technologie wordt naadloos en nagenoeg onzichtbaar in een klassiek, maar modern horloge verpakt”, zegt Anne Cashill, senior vice president bij Skagen. “We zijn blij dat we ons aanbod kunnen uitbreiden met dit kleine, slanke design, ontworpen met vrouwelijke gebruikers in het achterhoofd. We vertrouwen erop dat we de wearable draagbaarder maken. Daarmee blijft Skagen zich onderscheiden in de fashion-tech-sector.”


De Signatur T-Bar hybride smartwatch combineert het profiel en subtiele ontwerp van Skagen’s Signatur T-Bar-kast met slimme technologie. Enkele van de slimme functionaliteiten zijn:
● Discrete, door de gebruiker in te stellen bel-, sms- en e-mailnotificaties
● Een batterij die niet opgeladen hoeft te worden
● Automatische tijdinstelling
● Activiteits-, slaap- en bewegingsdoel-tracking
● Bedieningsopties voor je smartphone

“Innovatie in hybride smartwatches heeft ongelooflijke impact op onze klanten: ze kunnen een technologisch product kopen dat er stijlvol uitziet en qua functionaliteiten voortdurend kan worden verbeterd. Met elke update komen er nieuwe mogelijkheden bij”, zegt Cashill.

Skagen app

In de Skagen app kan je gegevens bekijken en instellingen beheren. Naast de verwisselbare band kun je de hybrids nog verder personaliseren met aanpasbare notificaties. Zo is dit horloge voorbereid op elke situatie. Het horloge draait op een standaard coin-cell batterij en hoeft nooit te worden opgeladen. De batterij van deze Skagen Connected gaat ongeveer 4-6 maanden mee, afhankelijk van het gebruik. De Skagen Connected Hybrid Smartwatch heeft een waterdichtheid van 3 ATM, wat betekent dat het horloge water resistent is tot 30 meter.

Meer informatie

www.fossilgroup.com

 

Gepubliceerd op: 31-12-2017

Reacties

Comments