Jewellery 3D-designstudio van Insignety in Amsterdam 

Onlangs opende het Nederlandse sieradenmerk Insignety een flagship store aan de Amsterdamse Van Baerlestraat. In deze winkel ontwerpen bezoekers samen met de juwelier, met behulp van een ingenieuze designstudio, hun eigen verlovings-, trouw of vriendschapsring. Deze ringen worden vervolgens gepersonaliseerd met bijvoorbeeld een hartslag, een vingerafdruk of andere creatieve teksten en patronen.

Naast trouw- en verlovingsringen biedt Insignety ook sieradencollecties die bijvoorbeeld zijn geïnspireerd op de stad Amsterdam. Voor alle sieraden geldt dat het mogelijk is deze geheel te ontwerpen en customizen naar eigen wens. Zo is geen enkele ring hetzelfde. Het designproces duurt bij elkaar zo’n twintig tot dertig minuten.

Sieraden shoppen new style

Insignety is het geesteskind van edelsmid, ondernemer en designer Mark Bos: “Met Insignety wil ik mensen graag een hele nieuwe shopping experience bieden. Zo kunnen aanstaande bruidsparen live en op speelse wijze, samen met de juwelier, via onze 3D-tool zelf een eigen trouwring maken. En je ziet ook bij elke aanpassing of je het mooi of lelijk vindt. Zo kun je net zo lang spelen met de verschillende opties totdat je jouw droomring hebt. Waarbij je steeds live zicht houdt op de prijs. Het resultaat? Sieraden waarvan maar één set in de wereld bestaat!”

Meer informatie

www.insignety.com

Gepubliceerd op: 05-04-2018

Reacties

Comments