Jewels & Watches: COME & SEE IT!

Save the date, want van 8 t/m 10 september is Utrecht weer the place to be. De Retailbeurs is in aantocht en dus is het tijd voor nieuwtjes en voorproefjes! Kijk jij ook uit naar de laatste trends op jouw vakgebied? Ga jij je klanten inspireren, informeren en verleiden? Op De Retailbeurs is het allemaal mogelijk. Drie verdiepingen, driehonderd leveranciers en tweeduizend merken samen op één plek. Met in het bijzonder voor Jeweline natuurlijk de eerste verdieping: Jewels & Watches. Daar gaan we de volgende merken zeker tegenkomen.

Melano viert haar 15e verjaardag

Tijd voor een grote verjaardagstaart, want er is wat te vieren: Melano bestaat 15 jaar! Het merk bekend van de herkenbare, verwisselbare sieraden viert haar verjaardag. Wat begon als een winkeltje in het zuiden van Limburg, is uitgegroeid tot een internationaal merk. Met de bekende Twisted, Vivid en Friends collecties, ontwerpt Melano sieraden voor iedere vrouw. Kleurrijk, fun en uniek. COME & SEE IT!

My Bendel: “a touch of gold”

Zilverkleurige sieraden blijven de absolute publieksfavoriet, maar warme goudkleurige tinten zijn deze herfst en winter duidelijk weer in opkomst. Daarom lanceert My Bendel tijdens de Jewels & Watches Retailbeurs haar twee gloednieuwe lijnen met het thema “A touch of gold”.  Beide collecties zijn gemaakt van high polished edelstaal en de speciale PVD coating is maar liefst > 6 micron dik. Mooie sieraden die staan voor een jarenlang mooi blijvend touch of gold. COME & SEE IT!           

Meer informatie

https://trademart.nl/

Gepubliceerd op: 19-07-2019

Reacties

Comments