Jewels & Watches: Durf is het nieuwe diamant

Save the date, want van 8 t/m 10 september is Utrecht weer the place to be. De Retailbeurs is in aantocht en dus is het tijd voor nieuwtjes en voorproefjes! Kijk jij ook uit naar de laatste trends op jouw vakgebied? Ga jij je klanten inspireren, informeren en verleiden? Op De Retailbeurs is het allemaal mogelijk. Drie verdiepingen, driehonderd leveranciers en tweeduizend merken samen op één plek. Met in het bijzonder voor Jeweline natuurlijk de eerste verdieping: Jewels & Watches. Daar gaan we de volgende merken zeker tegenkomen.

Jéh Jewels gaat voor duurzaam!

Dit najaar is het Jéh Jewels weer gelukt om een onderscheidende collectie te ontwerpen, die veelal bestaat uit items van gezwart zilver in combinatie met zilver verguld en goldfilled. Het gebruik van gezwart zilver zorgt voor een vernieuwende uitstraling van de collectie, maar door de ambachtelijke touch wel weer helemaal Jéh. In de nieuwe collectie zitten zoals ieder seizoen weer een aantal mooie volle collier, aangevuld met simplistische maar creatieve fijnere colliers. Bij het maken van de sieraden hecht Jéh veel waarde aan een duurzame productie. Als kers op de taart is er dit seizoen weer een nieuwe goldfilled ring toegevoegd aan de huidige collectie.

DRIJFHOUT

Tijdens de Retailbeurs presenteert Drijfhout een prijsdoorbraak in laserlassen; een volwaardig laserlasapparaat onder €5000,- Veel juweliers en edelsmeden hebben de aanschaf uitgesteld omdat de aanvangsprijs van ongeveer €10.000,- een drempel was.Uiteraard heeft de midi-laser enkele beperkingen ten opzichte van de duurdere machines. Voor veel gebruikers zal het een ideaal apparaat zijn. Tijdens de beurs is het mogelijk om 3 lassers naast elkaar te testen en zo eenvoudig te beslissen welke variant geschikt is. Drijfhout nodigt bezoekers uit om vooral eigen materiaal mee te nemen om zo de beste ervaring te krijgen. Een onmogelijke reparatie in goud, zilver of staal? Neem mee en praat met ervaringsdeskundigen.

Ontdek de Ania Haie Fall/Winter 2019 collectie!

Ben jij ready om je zomergarderobe te transformeren voor het najaar? Ontdek de nieuwe Fall / Winter collectie van Ania Haie! De Glow Getter collectie maakt een sprankelende entree op de catwalk. De collectie bestaat uit minimalistische items met glinsterende zirkonia details! De collectie varieert van elegante chokers tot prachtige statement ear cuffs. De Metal Crush collectie bestaat uit opvallende sieraden met metalen structuren. Van statement ringen tot threader oorbellen alle items zijn kleine kunstwerken. Maak je ear party of ring game helemaal af met deze items. Steel de show dit najaar met de Metal Crush collectie! Geïnspireerd door de laatste modetrends maakt Ania Haie de weg vrij voor betaalbare sterling zilveren sieraden. Dezelfde kwaliteit voor een betaalbare prijs. Elke collectie is geïnspireerd op de belangrijkste catwalk trends. Ania Haie is de bestemming voor consumenten die op zoek zijn naar trendy sieraden. Ieder item is ontworpen met het doel om gecombineerd te dragen, maar door de unieke details kan de collectie ook op zichzelf gedragen worden. De sieraden zijn 925 zilver gerodineerd, gold plated of rosegold plated.

COME & SEE IT tijdens de Retailbeurs van 8-10 september.

www.trademart.nl

Gepubliceerd op: 06-08-2019

Reacties

Comments