Bekijk nu dé aftermovie van de Retailbeurs 2018

2, 3 en 4 september was het eindelijk zo ver, de Jewels & Watches vond weer plaats in de Retailbeurs Utrecht. Het moment om branchegenoten te spreken, trends te spotten en in te kopen. Het was een succesvolle editie met meer dan 1.600 bezoekers van ruim 1.400 bedrijven.

De Jewels & Watches had een vernieuwde opzet, met vaste standhouders in de buitenring en gastexposanten op het binnenplein. Deze vernieuwde opzet van de Retailbeurs Utrecht viel goed in de smaak bij de aanwezige bezoekers en leveranciers. Het was een open en overzichtelijke ruimte, waar je als bezoeker werd uitgenodigd om langs alle stands te lopen.

De bezoeker werd getrakteerd op een breed aanbod van merken (o.a. Karma, Melano, S!lk, Rebel & Rose, Kobu Parels, My iMenso en veel meer). Nieuwe collecties werden gepresenteerd en er werd ingekocht. Daarnaast kon de bezoeker ook deelnemen aan de social media workshops en speeddates met influencers, georganiseerd door Jeweline. Tijdens de Jewels & Watches vond deze voor het eerst plaats en het bleek een succes te zijn!

Aftermovie

Bekijk nu de schitterende aftermovie, gemaakt door Jeweline. Bent u er de volgende keer ook weer bij?

Terugblik

Lees nu de terugblik van de merken Kasius, Loot by Schiffmacher, Rebel & Rose, Garmin, Weisz Group, Melano, PDA Group en Pas Diamonds.

Bekijk onderstaande fotogalerij voor een sfeerimpressie.

Meer informatie

trademart.nl/category/jewels-watches

Gepubliceerd op: 11-09-2018

Reacties

Comments