Joe Jonas, het nieuwe gezicht van GUESS watches

Met enthousiasme introduceert GUESS Watches Joe Jonas als het nieuwe gezicht van de Watches Spring/Summer 2017 campagne!

Joe Jonas is bekend van de populaire tiener pop-rock band The Jonas Brothers, samen met zijn twee broers Nick en Kevin verkochten zij meer dan 17 miljoen albums wereldwijd.
Nu bestormt Joe met zijn nieuwe band de hitlijsten, zo scoorden zij afgelopen zomer de megahit ‘Cake by the Ocean’.

Joe Jonas siert de horloge campagne samen met Charlotte McKinney, de Amerkiaanse actrice die de rol van Pamela Anderson speelt in de Baywatch film.

De Spring/Summer collectie

Met GUESS Watches kan iedereen zich kleden volgens de laatste trend en voor het juiste moment. De Spring/Summer 2017 GUESS Watches collectie is onderverdeeld in drie verschillende gelegenheden met styles gebaseerd op de dagbestedingen van de horlogedrager. Zo zijn de Daily Routine horloges geschikt voor overdag naar werk of college. Athleisure is de trend en stijl waar iedereen zich in kan herkennen voor een casual outfit. De Dressed serie biedt horloges om van day to night te gaan met een over the top look.

Verkrijgbaarheid

GUESS Watches zijn verkrijgbaar in de shop-in-shops van de Bijenkorf Den Haag, Eindhoven en Rotterdam, online, bij geselecteerde juweliers en GUESS Stores. De collectie van meer dan honderd ontwerpen beginnen vanaf € 99,-.

Joe Jonas

Waar kennen we Joe Jonas ook alweer van? Bekijk onderstaande video, en je herkent hem vast!

Meer informatie

http://guesswatches.com

 

Gepubliceerd op: 21-03-2017

Reacties

Comments