Klassiek is het nieuwe modern bij Jewels & Watches

De voorjaarseditie van Jewels & Watches 2019 staat alweer voor de deur. De grootste Nederlandse vakbeurs voor de sieraden- en horlogebranche vindt plaats van 10 t/m 12 maart bij de Trade Mart in Utrecht. U mag verwachten dat klassieke sieraden en horloges dit jaar helemaal terug komen in een modern jasje. Het is een spannende periode voor veel exposanten die de bezoekers willen vermaken en trots zijn op hun collectie. Om u alvast een beetje voor te bereiden hebben we een overzicht gemaakt van interessante feitjes over de aankomende beurs!

  • Er is ditmaal meer goud te vinden op Jewels & Watches dan ooit tevoren
  • Het aanbod aan producten blijft groeien, mede als het aantal buitenlandse exposanten uit landen als Denemarken, België en Oostenrijk.
  • De voorjaarseditie zal meer aandacht besteden aan ambacht. Zo geeft Drijfhout een demonstratie over het Rhodineren van sieraden.
  • Goudsmid en sieraadontwerpster Marijke Mul is op de beurs aanwezig met haar concept “Sieraad Laten Maken”. Pak ouderwets potlood en papier en ontwerp tijdens uw beursbezoek een sieraad. Het beste ontwerp wint een basiscollectie Marijke Mul Snoepjes om te verkopen in zijn/haar winkel.
  • Tijdens de Voorjaarsbeurs wil Bas Verdonk graag met u in gesprek over de nieuwe consument. Hoe kunt u weer dezelfde taal spreken als uw klant? Hoe kunt u meebewegen met de consument zonder achter de feiten aan te lopen? Zowel zondag 10, maandag 11 en dinsdag 12 maart om 13.00 uur, zal Bas dagelijks dit onderwerp presenteren.
  • Tijdens de Jewels & Watches Retailbeurs gaan de Zwitserse horlogemerken Tissot, Hamilton, Certina en Balmain samen een exclusief evenement organiseren. Tijdens dit event kunnen juweliers op afspraak onder andere de nieuwe collecties van 2019 bewonderen. U kunt zich aanmelden via Info@nl.swatchgroup.com
  • Tentoonstelling van gedragen sieraden en pronkstukken van artiesten als Madonna, Mel B, Nicki Minaj en Gwen Stefani. Dit in de exclusieve vitrines van SDB Vitrinebouw uit Rosmalen.
  • De beurs heeft vanaf deze editie drie nieuwe vaste exposanten: Venson Gold, Sap Luxury Goods en Ch. Dahlinger.

Meer informatie

De Trade Mart is centraal gelegen, naast Centraal Station Utrecht en alle dagen geopend van 10.00 tot 18.00. Op de maandagavond vindt een gezamenlijke beursborrel plaats.

Retailbeurs Trade Mart Utrecht. 10 t/m 12 maart 2019.

https://trademart.nl/

Gepubliceerd op: 05-03-2019

Reacties

Comments