Klassiekers in het saffierblauw


MeisterSinger maakt bijzondere horloges, gemaakt voor mensen die weten wat belangrijk voor hen is. De horloges geven de tijd met slechts één wijzer weer en zijn met vakkundige zorg en hoog geavanceerde technische instrumenten gemaakt door haar horlogemakers.

Klassieker No. 01 met saffierblauw
MeisterSinger introduceert een nieuwe wijzerplaat bij de klassieker No. 01. De sterke typografie is mooi in balans met de duidelijk leesbare indexen. Het No. 01 model is nu verkrijgbaar met een nieuw gekleurde wijzerplaat, namelijk saffierblauw. De saffierblauwe wijzerplaat is al erg populair bij andere modellen binnen de MeisterSinger collectie. Aangezien de No. 01 al sinds 2001 het vlaggenschip van het merk vormt is het dan ook niet meer dan logisch dat ook dit horloge nu verschijnt met de geliefde saffierblauwe wijzerplaat.

De nieuwe saffierblauwe wijzerplaat heeft een zonneslijpsel effect dat bij het draaien van het horloge een bijzonder lichtspel laat zien. De karakteristieke naaldwijzer van MeisterSinger vertelt in een oogopslag de juiste tijd. In een edelstalen kast, zorgt het hardopwindbare Zwitserse uurwerk voor grote nauwkeurigheid. Het uurwerk hoeft slechts één maal per dag te worden voorzien van nieuwe energie.

De saffierblauwe No. 01 wordt standaard geleverd met een grijs velours band.

De nieuwe generatie van de No. 02
Ondanks dat de horloges van MeisterSinger tot in de kleinste details zijn doordacht blijft het team van het merk werken aan de verbetering van de modellen. In kleine, nauwgezette stappen, zoals ook in het geval van het klassieke een wijzer model de No. 02.

Het oorspronkelijke design van de No. 02 doet denken aan meetinstrumenten van vervlogen dagen. Het nieuwe ontwerp van dit klassieke horloge haalt haar inspiratie ook uit dit erfgoed, alleen nu door middel van een meer uitgesproken uur markering met opvallende maar toch elegante opliggende appliken in plaats van geprinte cijfers.

Ook wat betreft de wijzerplaat is MeisterSinger een andere weg ingeslagen. Naast het klassieke beige komt deze No. 02 ook in saffierblauw en krachtig groen. Beide wijzerplaten hebben een zonneslijpsel effect wat de wijzerplaat doet spelen met licht. De witte indexmarkeringen, stalen opliggende cijfers en de witte naaldwijzer leveren deze beide modellen het subtiele, maar noodzakelijke contrast. De appliken en de naaldwijzer van de beige versie zijn van geblauwd staal.

De No. 02 wordt aangedreven door een Zwitsers handopwindbaar uurwerk, Unitas 6498, die kan worden bekeken door de zichtbodem. De edelstalen behuizing is 43 millimeter en 5 Bar waterbestendig.

Zowel de nieuwe No. 01 als de No. 02 zijn verkrijgbaar vanaf half februari. Voor No. 01 geldt een advies winkelverkoopprijs van €1198,- en voor No. 02 geldt een advies winkelverkoopprijs van €1998,-.

Meer informatie:

www.meistersinger.net

Gepubliceerd op: 01-02-2016

Reacties

Comments