Met klokers ga je back to the future

Sinds de introductie in 2015 is het Frans- Zwitserse merk klokers het toonaangevende merk in “horloge crowdfunding”. Dit dankt klokers aan haar creatieve Zwitserse uurwerken met uitwisselbare horlogebanden en accessoires. Dit concept, de unieke producten en de hoge mate van innovatie zijn al onderscheiden met de Bpifrance excellence en Observeur du Design 2018 labels en een nominatie voor de Duitse Design Award 2019. Klokers vergroot zijn aanwezigheid wereldwijd: in minder dan drie jaar is Klokers verkrijgbaar in 19 landen en op meer dan 270 verkooppunten.

KLOK-01 neemt je mee terug naar de jaren 70, toen er nog rekenlinialen waren in plaats van rekenmachines. De Klokers horloges roepen herinneringen, associaties en persoonlijke verhalen op van iconische voorwerpen uit het verleden. Dit tijdloze stijlvolle horloge lijkt dan ook wel net een tijdshuttle voor de pols. Met de KLOK-01 ga je back to the future

De wijzerplaat van het Zwitserse horloge is uitgerust met drie roterende schijven (uren, minuten en seconden) die de tijd aangeven langs een verticale lijn met een hoge precisie quartz beweging. De drie ringen roteren met verschillende snelheden, waardoor dit geheel samen met het wisselbare horlogebandsysteem een retro uitstraling heeft. De kast is vervaardigd van composiet metaal polymeer en is 3 atmosphere spat waterdicht.

Klokers: bangle en horlogeband in één

Een nieuwe bangle die in een handomdraai horlogeband wordt. Door middel van een onzichtbaar geïntegreerd systeem kan de klokers watch head aan de bangle bevestigd worden. De bangle kan dus niet alleen als armband, maar ook als horlogeband gedragen worden. Met de nieuwe bangle betreedt klokers een voor het merk nieuw marksegment, dat van de damesmodellen.

KLOK -01 met Midnight Blue Display

Klokers heeft zojuist haar lang verwachte nieuwe horloge geïntroduceerd. Het toevoegen van de Midnight Blue Display aan de bestseller van het merk KLOK-01 is één van de grote noviteiten tijdens deze “back-to-school periode” De onthulling van het nieuwe horloge op social media was buitengewoon succesvol. Net als haar oudere zusje met het witte display, is ze geïnspireerd door de circulaire rekenliniaal. Het gepatenteerde display en de 44-mm diameter platen zijn opgebouwd uit drie concentrische schijven – deze geven de uren, de minuten en de seconden weer.

Het zakhorloge in samenwerking met het Italiaanse lederwarenmerk Il Bussetto

Klokers bereidt nu haar collectie uit en moderniseert het zakhorloge. Klokers presenteert haar eerste samenwerking met het emblematische Italiaanse lederwarenmerk Il Bussetto. De twee bedrijven hebben de handen ineengeslagen voor de creatie van een lederen opberg etui waarmee de klokers’ horlogekast kan worden gedragen en tegelijkertijd wordt beschermd. Hiermee wordt het zak horloge op elegante wijze gerestyled en gemoderniseerd.

Meer informatie

www.sapluxurygoods.nl

Gepubliceerd op: 30-10-2018

Reacties

Comments