Klokers lanceert de KLOK-01 in Midnight Blue

Ken jij het ‘blue hour’? Het blue hour is een fenomeen dat twee keer per dag plaatsvindt net voor zonsopkomst en vlak voor zonsondergang. Op dat moment is de lucht gevuld met een intens blauwe lucht. Dat is het moment waarop de laatste mensen door de nog stille straten slenteren, zich hun feesten herinneren en de stad gedeeld wordt met de vroege vogels. Tijdens het ‘blue hour’ is alles nog mogelijk.

Met zijn diepe, lichte en schitterende blauw, reconstrueert de nieuwe Midnight Blue KLOK-01 deze atmosfeer.

De nieuwe Midnight Blue KLOK-01

Buiten het originele design, is de nieuwe Midnight Blue KLOK-01 een bijzonder horloge. Net als alle andere producten uit de collectie van Klokers, heeft dit model hetzelfde gepatenteerde systeem om de bandjes te verwisselen. Iedereen heeft een persoonlijke stijl en iedereen kan zijn eigen stijl bevestigen met deze nieuwe Midnight Blue KLOK-01. Gaat je klant voor een casual stijl, met een zwarte textiele band, of een fasionable look met de mesh band? Of kiest je klant voor een bureauklok met de Desk & Pocket bevestiging? Het is één horloge, met wel 50 combinaties. Oftewel, eindeloze mogelijkheden voor uw klant!

Het blue hour is ook een metafoor voor het verstrijken van de tijd. Het blauwe uur duurt slechts een paar minuten. Naast de producten brengt het merk altijd dezelfde boodschap; laten we onthouden dat onze tijd kostbaar is en we er goed gebruik van moeten maken.

Meer informatie

www.klokers.com
www.sapluxurygoods.nl

Gepubliceerd op: 28-06-2018

Reacties

Comments