Kom naar de Bijorhca Paris!

Het aftellen is begonnen… Van 19 t/m 22 januari 2018 vindt in Parijs weer de Bijorhca Paris plaats, hét onmisbare vakevenement voor sieraden en juwelen van het begin van het jaar.

Vraag nu uw gratis toegangsbadge aan, klik hier.

Bijorhca Paris telt meer dan 350 merken waaronder ongeveer 100 nieuwe. 55% van de exposanten zijn internationaal. De 12.000 verwachte bezoekers vinden op de beurs een compleet aanbod aan sieraden, alsmede de laatste trends. De komende editie van de Bijorhca Paris wordt extra aantrekkelijk vanwege nieuwe (trend)forums. Er zijn ook andere creatieve projecten zoals de samenwerking met LISAA x KISD en Chall’Angel, ontwikkeld door de nieuwe artistiek directeur van de beurs, de befaamde trendwatcher Elizabeth Leriche. Daarnaast is er een nieuw conferentieformat: de Workshop, waar bezoekers informatie kunnen verzamelen en van gedachten kunnen wisselen.

De trendforums

Het stylingbureau Elizabeth Leriche heeft een nieuwe opzet van het Fashion Trends–forum ontworpen. Hier kunnen bezoekers de trends ontdekken van het seizoen Voorjaar-Zomer 2018, voor zowel juwelen (goud/zilver etc.), fantasiebijoux als horloges, met speciaal het “Atelier du Précieux”, een levensecht juweliersatelier. In het forum Elements Gallery, gestart in september 2017 en eveneens door Elizabeth Leriche ontworpen, kunnen bezoekers terecht voor een overzicht van de accessoires die te vinden zijn in de sector Elements.

Voor meer informatie over trendforums, klik hier.

Ontdek op de beurs exclusief de 4 trends van het seizoen: een vrije en creatieve mode met vele gezichten.

Glam Night: stralend en sexy;
Garden Pastel: zacht en gracieus;
Tropic Aquatic: chic en exotisch;
Urban Arty: doortastend en dynamisch.

Bezoekerservaring in sectoren

De beurs is ingedeeld in zes sectoren, om het de bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken te vinden wat hij zoekt, of het nu om bekende leveranciers gaat of om nieuwe opkomende ontwerpers: Tijdloos, Horloges, Goud, Bohemian Chic, Couture, Designers.

Eléments: een duidelijkere indeling en een omvangrijker aanbod

De beurssector Eléments heeft dit jaar niet alleen een omvangrijker aanbod, maar wordt tevens duidelijker ingedeeld. U vindt er gereedschappen, machines, 3D programma’s, onderdelen, bustes, verpakkingen, veiligheid, decoraties voor vitrines, verzekeringen, diensten, ICT-oplossingen en veel meer! Daarnaast is er een Cash & Carry afdeling, waar u aankopen (stenen, parels…) kunt doen om direct mee te nemen. In de loop der jaren is dit aanbod flink gegroeid en is het inmiddels een echte beurssector geworden.

Reis en verblijf in Parijs

Met Air France/KLM of met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar de Franse hoofdstad. Regel uw reis zo snel mogelijk, dat kan aanzienlijk in de kosten schelen. Anko Zakenreizen verzorgt uw individuele en groepsreizen, vluchten en arrangementen voor Parijs. Vraag uw persoonlijke offerte aan: Anko Beursreizen.

Informatie en contact in Nederland

In Nederland wordt de Bijorhca Paris vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel: 020-4620020, e-mail: info@promosalons.nl). Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor al hun vragen met betrekking tot bezoek aan de beurs.

Meer informatie

www.bijorhca.com

Vraag nu uw gratis toegangsbadge aan, klik hier.

Gepubliceerd op: 21-12-2017

Reacties

Comments