Kronaby: connected. Not distracted.

Kronaby’s exclusieve smart horloges zijn een knipoog naar de klassieke horlogemaaktraditie, gecombineerd met de hedendaagse vraag naar moderne slimme technologie. Deze nieuwe generatie horloges combineert naadloos wereldleidende techniek en state-of-the-art Scandinavisch design. De collectie bestaat uit vier klassieke lijnen – Apex, Sekel, Nord en Carat – en 50 diverse uitvoeringen, elk met zijn eigen karakteristieke kenmerken.

De filosofie achter het merk is om de focus te verleggen naar het optimaal en bewust benutten van ervaringen. Om de drager meer te laten ervaren in het leven, het dagelijkse leven gemakkelijk te maken en de tijd laten door te brengen waar je hart ligt. Kronaby wil dat de drager meer kan ervaren in het leven en dat hij of zij meer controle over de tijd krijgt. Dit wordt ‘Connected, not distracted’ genoemd.

De Kronaby technologie is in eigen huis ontwikkeld door topsoftware- en hardware-ingenieurs in Zweden en biedt eindeloze mogelijkheden. Samen met de Kronaby-applicatie biedt het horloge functies zoals gefilterde meldingen, automatische tijdzone, stil alarm, Get Moving, muziekbesturing via bijvoorbeeld Spotify, camera-afstandsbediening en timer om er enkele te noemen. Alle zorgvuldig gekozen en ontworpen om de gebruiker verbonden maar niet afgeleid te laten blijven.

Meer informatie

Venson Gold

Gepubliceerd op: 08-11-2018

Reacties

Comments