Laat het voorjaar maar komen!

Jéh Jewels, authentiek, tijdloos en duurzaam; van Nederlandse bodem, ontworpen met liefde en op ambachtelijke wijze vervaardigd. De nieuwe voorjaarscollectie van Jéh Jewels is dit seizoen gevuld met opengewerkte colliers en grote sierlijke oorbellen.

Uiteraard zijn de sieraden weer voorzien van diverse structuren, gemaakt van (geoxideerd) 925 sterling zilver, vaak in combinatie met zilver verguld en goldfilled. Dit definieert al jaren de sieraden van Jéh Jewels. Een aantal items in deze collectie zijn niet glanzend, maar ‘mat’. Een trend die het dit seizoen veel terug te zien is in zowel kleding als sieraden!

Over-the-top

Het voorjaar is in aantocht, dus verschijnen ook de nieuwe collecties. Dit seizoen zal in het teken staan van opvallende oorbellen. De oorbellen mogen dit seizoen zelfs “over-the-top” zijn! Dit gaat lukken met de nieuwe collectie van Jéh Jewels. Ondanks dat “over the top” niet helemaal Jéh eigen is, zie je overal het tijdloze karakter en de handtekeningen van Coby en Elselien van Buuren terug. Omdat dit het seizoen van de oorbellen moet worden, is deze collectie sterk uitgebreid. De collectie bestaat veelal uit lange oorbellen met ieder zijn eigen authentieke ontwerp. Van minimalistisch tot groot en uitbundig, met en zonder edelsteen, allemaal stuk voor stuk prachtig.

Meer informatie

www.jehjewels.com

Gepubliceerd op: 28-03-2019

Reacties

Comments