Layering, animal en wood: Aumentum heeft alle trends van nu

Ook deze editie is Aumentum weer vertegenwoordigd bij de Out of the Box. Op standnummer D041 kun je middels het welbekende Cash & Carry-principe direct je inkopen doen en mee naar huis nemen. Breng een bezoekje aan de stand van Aumentum en wordt verliefd op de zilveren kettingen, armbanden en oorsieraden van Karma. Daarnaast kun je ook de schitterende ringen en oorbellen van Ymala bewonderen en inkopen.

De trend van nu: layering

Helemaal de trend van nu, maar zeker bij kettingen, is ‘layering’. Het is een combinatie van kettingen in diverse lengtes. Mix en match de fijne, minimalistische kettinkjes van Karma met elkaar en uw klant is helemaal on-trend.

Oorsieraden: animal en wood

Karma kennen we natuurlijk ook van het grote aanbod in oorsieraden. Naast de welbekende, huidige collectie, presenteert Karma tijdens de Out of the Box ook de nieuwste items. Hierbij valt de animal-trend direct op. Denk bijvoorbeeld aan oorbellen met een tijger, papegaai of honingbij.

Naast de animal-trend presenteert Karma ook de wood-print in de oorsieraden. In de zilveren oorbellen herken je een subtiele structuur van hout.

Zilveren armbanden

Het aanbod van Karma’s zilveren armbanden blijft groeien. Er zijn diverse nieuwe items aan de collectie toegevoegd. Allemaal gebaseerd op de huidige modetrends en -kleuren.

Daarnaast worden ook de herenarmbanden van Karma aangeboden op de beurs. Uniek aan deze herenarmbanden is de zilveren bedel. Dit tilt de armband naar een hoger kwaliteitsniveau én een extra touch in luxe.

Ymala: een groot succes

Tijdens de voorjaarseditie van Out of the Box werd Ymala geïntroduceerd. Het bleek een succes te zijn! De handgemaakte zilveren oorbellen en ringen met edelstenen vielen behoorlijk goed in de smaak bij juweliers. Een fantastische samenwerking tussen Aumentum en Sylvie Lapré. Tijdens de najaarseditie van de Out of the Box zullen de nieuwste modellen gepresenteerd worden.

Standnummer Out of the Box: D041.

Meer informatie

www.aumentum.com

Gepubliceerd op: 14-09-2018

Reacties

Comments