Lebois & Co introduceert zijn nieuwste horloge

Lebois & Co presenteert het tweede horloge in de nieuwe collectie: de Venturist. Met zijn gecertificeerde precisie, gecertificeerde anti-magnetische eigenschappen en een zeer goed leesbare wijzerplaat is de Venturist een robuuste maar verfijnde tool voor diegenen die een risico durven te nemen. De Venturist is maar beperkt beschikbaar als onderdeel van een uniek combo-pakket: Lebois & Co’s nieuwste horloge + aandelen van het bedrijf.

Ideaal voor dagelijks gebruik of onder ruwe omstandigheden, de behuizing van de Venturist is gemaakt van hoogwaardig 316L roestvrijstaal, bevat een 41 mm diameter en heeft slechts een dikte van 10,5 mm. De wijzerplaat is omhuld door een krasbestendig saffierglas. De Venturist is waterbestendig tot 10 ATM (dat is gelijk aan 100 meter) en is gecertificeerd als een chronometer en voldoet aan de ISO 764-norm die bestand is tegen magnetische velden. De Venturist wordt aangedreven door Lebois & Co’s automatische kaliber LC- met 28.800 vph en een reserve van 38 uur.

Maak deel uit van de geschiedenis

Zo opmerkelijk als de Venturist op zichzelf is, biedt het horloge ook nog eens de mogelijkheid om een ​​deel van het bedrijf te bezitten. De Venturist is nu beschikbaar voor pre-order in een revolutionair “combo-pakket” van Lebois & Co’s nieuwste horloge én aandelen van het bedrijf. Aandeelhouders van Lebois & Co komen in aanmerking voor voordelen zoals kortingen op toekomstige horloges of zelfs een zetel in de adviesraad. Bestaande aandeelhouders van het bedrijf kunnen profiteren van een korting bij het bestellen van hun Venturist.

Deze unieke kans om een ​​uurwerk te kopen en aandeelhouder te worden in Lebois & Co, stelt horlogeliefhebbers in staat een nieuw perspectief en kennisniveau over de horloge-industrie te krijgen, door deel uit te maken van een merk met meer dan 80 jaar geschiedenis.

Meer informatie

www.leboisandco.com

Gepubliceerd op: 07-11-2018

Reacties

Comments