Lex Stolk toegevoegd aan Jeweline team

Voor 2018 heeft Jeweline extra versterking gezocht op het gebied van serieuze horlogejournalistiek.  Afgelopen jaar heeft Jeweline zich met name op het gebied van ambacht en design kunnen door ontwikkelen, nu is het de beurt aan de professionalisering van onze horlogeverslaggeving.

Hiervoor hebben wij de gerenommeerde journalist Lex Stolk aan ons team kunnen toevoegen. Hartelijk welkom!

Lex zal in alle Jeweline’s een of meerdere goede ondernemers, trend- en achtergrondartikelen schrijven. Voor wie hem nog niet kent: Lex stelt zich hieronder graag aan jullie voor en we laten u ook graag een paar artikelen van zijn hand zien.

Jeweline wordt met de hulp van Lex nog meer hét B2B communicatieplatform bij uitstek voor de juweliersbranche in Nederland en Vlaanderen.

Over Lex Stolk

Lex Stolk werd voor het eerst geconfronteerd met horloges door het Amerikaanse magazine National Geographic waarin toonaangevende horlogehuizen adverteerden. De wereld van avontuur waarin deze fascinerende precisie-instrumenten opereerden fascineerde hem meteen mateloos. Tijdens zijn studie journalistiek in Utrecht werd het eerste mechanische horloge aangeschaft en na de studie raakte hij via een omweg langs onder andere muziek en sport, in 2006 verzeild in de horlogejournalistiek.

Hij werkte als hoofdredacteur bij Horloges Magazine en 0024, ontwikkelde de bladen Watch Report en Watch Tribune. Bovendien maakte hij voor verschillende binnen- en buitenlandse juweliers klantenmagazines (o.a. Schaap en Citoen) en schreef hij diverse horlogeverhalen voor onder andere Quote, Villa d’Arte en Winq.

Tegenwoordig werkt Lex als freelancer voor onder andere Tempus (de tweejaarlijkse horlogebijlage van Het Financieele Dagblad), het Engelstalige toeristenmagazine Hello Amsterdam en nu dus ook Jeweline.

Lees het artikel voor Tempur Najaar 2017, klik hier. 

Bekijk hieronder het artikel voor Hello Amsterdam.

Gepubliceerd op: 23-12-2017

Reacties

Comments