Liu Jo opent winkel in Shanghai

Liu Jo zet zijn wereldwijde expansie voort: na de recente intensivering van aanwezigheid in Europa met talrijke openingen, heeft het Italiaanse merk nu de aandacht verlegd naar Azië. De aandacht gaat vooral uit naar China, met het openen van een nieuw verkooppunt in Shanghai.

De nieuwe winkel bevindt zich in een van de meest gerenommeerde warenhuizen ter wereld, Plaza 66. Dit ligt in een van de meest levendige delen van Shanghai, waar de belangrijkste merken in de modewereld zich bevinden.

De boetiek, die op 5 mei is geopend, heeft een verkoopoppervlakte van ongeveer 130 m². Binnen deze nieuwe ruimte komt het vernieuwde concept van Liu Jo, Curiosity Refresh, volledig tot zijn recht dankzij de elegante opbouw. Door het gebruik van designelementen die doen denken aan de vroege jaren ’90, bestaande uit zachte lijnen en lichte kleuren, beschrijft het concept de sfeer van een Italiaanse woonkamer rond de eeuwwisseling en wordt de winkelervaring volledig versterkt.

Marco Marchi, voorzitter en stijldirecteur van Liu Jo zei: “Deze nieuwe winkel vertegenwoordigt een belangrijke stap in de ontwikkeling van Liu Jo. De opening in Shanghai, op zo’n belangrijke locatie, vertegenwoordigt het eerste hoofdstuk van dit nieuwe verhaal”.

Meer informatie

www.liujo.com

Gepubliceerd op: 06-06-2018

Reacties

Comments