Elizabeth Hurley zorgt voor nog meer glamour op Carat+

Dinsdag 8 mei was het alweer de laatste dag van, volgens de organisatie, ‘s werelds belangrijkste event voor de diamantenbranche. Carat+ 2018 was net als de eerste editie in 2017 een groot succes. Topmodel Elizabeth Hurley opende zondag de prestigieuze beurs. Op deze dag waren er al zo’n 2.500 bezoekers

Met Elizabeth Hurley als speciale gast, waren alle ogen vooraf al op Carat+ gericht. En dat was niet voor niets. Met haar oogverblindende schoonheid en gouden glitterjurk stal het voormalige gezicht van Estée Lauder de show. Evenals de schitterende diamanten die zij aan de bezoekers toonde. Het glamourgehalte spatte van Carat+ af. De heerlijke champagne en hapjes, een prachtige modeshow en exclusieve Bentley ‘s, maakten het plaatje compleet.

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley schitterde in goud op het Carat+ avond evenement. Het model en actrice ‘wowde’ het volle publiek en introduceerde een spectaculaire reeks vintage auto’s.  Tijdens een korte persconferentie vertelde Hurley hoe haar carrière als actrice en model unieke kansen bood om uitzonderlijke sieraden te dragen. Ze benadrukte ook een fascinatie voor vintage en unieke diamantstukken die ze in haar jaren in showbusiness heeft gekoesterd. Hurley werd ook vergezeld door Easyfairs CEO en oprichter, Eric Everard, om een ​​zeer speciale showverrassing te onthullen – een optocht van vintage en klassieke auto’s die door de CARAT + showvloer werden gereden.

Carat+

Nieuw op deze editie van de beurs was Carat+ Conference. Bezoekers konden dagelijks genieten van een reeks interessante gesprekken over het diamantenvak. De sessies werden verzorgd door vooraanstaande organisaties zoals GIA GemFest, Holition, HRD Antwerp, RJC, Rapaport en AWDC. Een initiatief waar veel behoefte aan was, de lezingen trokken dagelijks volle zalen.

Naast het gevarieerde programma, konden bezoekers zich dit jaar vergapen aan een groter aanbod van uitzonderlijke gekleurde edelstenen. Dit gegeven, het portfolio met de mooiste diamanten van de wereld en de vele bezoekers en invloedrijke exposanten uit zo’n 52 landen, maakte Carat+ 2018 een must go event!

Bekijk onderstaande fotogalerij voor een sfeerimpressie:

Meer informatie

www.caratplusantwerp.com

Gepubliceerd op: 16-05-2018

Reacties

Comments