Madrid schittert in september 2018

Van 12 tot 16 september staat Madrid in het teken van de bling bling. Er vinden dat weekend maar liefst twee beurzen plaats; de Bisutex en de Madridjoya. Beide beurzen laten de nieuwste trends zien op het gebied van sieraden en fashion.

Bisutex

De Bisutex laat een breed scala aan mode en trends in de industrie voor juwelen en accessoires zien. Merken zullen hun nieuwe collecties tentoonstellen; waardoor deze tentoonstelling een referentiepunt is en daarom een van de meest dynamische en prominente evenementen Europa. Enkele sectoren zijn; sieraden, lederwaar, riemen, haaraccessoires, reis items, brillen en horloges. Er zullen 427 bedrijven deelnemen uit 32 verschillende landen.

Madridjoya

Op deze tweede editie van Madridjoya 2018, vindt u de nieuwste nieuwe producten in mooie sieraden en collecties, gericht op het midden-consumenten-segment. Ontwerpen in zilver, horloges, evenals de nieuwste systemen en diensten in de sector van gerelateerde industrieën, ontmoeten elkaar op het internationale evenement voor stedelijke en trendy sieraden en horloges. Het evenement wordt afgemaakt door de commerciële tentoonstelling met de toevoeging van een groot aantal gespecialiseerde workshops, conferenties en technische gesprekken, die zullen plaatsvinden in de Speakers’ Corner. Het biedt professionals informatie en interessante aspecten op hun gebied, zodat zij kunnen verbeteren in zakendoen.

Meer informatie

www.ifema.es/bisutex_06
www.ifema.es/madridjoya_06

Gepubliceerd op: 09-05-2018

Reacties

Comments