Marc Jacobs presenteert nieuwe touchscreen smartwatch

Marc Jacobs introduceert de eerste collectie touchscreen smartwatches in zijn assortiment van connected producten. Het slimme touchscreen maakt zijn debuut in het Riley ontwerp, de immer populaire en lichtgewichte vorm die momenteel beschikbaar is in zowel mode- als hybride smartwatches. In overeenstemming met de geest van Marc Jacobs, vervaagt deze smartwatch de lijnen tussen design en toegankelijkheid. Een gepolijste behuizing wordt afgewisseld met een siliconen bandje, waardoor iedereen het gemakkelijk kan dragen. De verscheidenheid aan aanpasbare wijzerplaten – van digitaal tot retro tot eigenzinnig – versterkt de individualiteit en expressieve kwaliteiten waar Marc Jacobs-klanten van genieten.

Het horloge is compatibel met zowel ios- als Android-telefoons. Via Bluetooth worden meldingen op het beeldscherm weergeven, kunnen apps worden gedownload en kan de Google assistent worden geactiveerd. In de zomer worden drie stijlen geïntroduceerd: een goudkleurige behuizing met een witte siliconen bandje; een roségouden kast met een grijze siliconen bandje; en een zwart uurwerk met zwart siliconen bandje.

De mogelijkheden van de touchscreen-smartwatches van Marc Jacobs omvatten:

  • Contact houden: Ontvang belangrijke telefoontjes, sms-berichten en andere meldingen rechtstreeks naar uw pols.
  • Express yourself: Verander uw wijzerplaten op basis van uw humeur, outfit of evenement met een verscheidenheid aan aanpasbare wijzerplaten. Eer zijn meer dan 1000 combinaties beschikbaar.
  • Hoor eens: Neem de controle over je favoriete nummers vanaf het horloge. Je hebt gemakkelijke toegang tot je muziekbibliotheek.
  • Blijf actief: Houd je drukke leven bij met Google Fit. Deze app houdt je dagelijkse activiteit, verbrande calorieën en afgelegde afstand bij, zodat je op de hoogte blijft van je doelen.
  • Google assistent: Druk op de kroon of zeg ‘Hey Google’ om de Google assistent te vragen naar het weer, een herinnering in te stellen voor een aankomend evenement of een routebeschrijving op te vragen.
  • Connect: Download apps van derden via de Google Play Store.
  • Draadloos opladen: Een magnetische, draadloze oplader houdt je touchscreen smartwatch tot 24 uur opgeladen (op basis van gebruik).

Meer informatie

www.fossilgroup.com

Gepubliceerd op: 06-07-2018

Reacties

Comments