Merry Xmas PDA Group

Ho ho ho, op Jewels & Watches stond PDA in het teken van kerst. Compleet met Rudolfgeweitjes, kerstmuziek en natuurlijk heel veel nieuwe collecties. Mooie cadeaus voor de feestdagen en voor nu. Van het nieuwste van Olympic, contactloos betalen met je horloge, tot de Figura-lijn van Boccia, het prachtige Esprit, Tommy Hilfiger en de vele andere merken.

Zo wordt zonder pinpas naar de supermarkt gaan en eindeloze zoektochten door een overvolle handtas verleden tijd met Olympic Paywatch. Betaal eenvoudig met het horloge, gewoon zoals je dat ook zou doen met je pinpas. Een functie die vanaf eind 2018 mogelijk is als je bankiert bij ABN AMRO. Raak je het horloge kwijt of wordt het gestolen? Dan kun je de chip eenvoudig aan- of uitzetten via een applicatie op je smartphone.

De Olympic Paywatch is verkrijgbaar in zes heren- en acht damesmodellen en verschillende kleuren en uitvoeringen. En zoals we van Olympic gewend zijn: tijdloos, verfrissend en betaalbaar.

Stijlvol Figura

Helemaal van dit moment is de nieuwe Figura collectie van Boccia Titanium. De minimalistische sieradenlijn bestaat uit een selectie van colliers en oorstekers met prachtige geometrische vormen waarmee je verschillende looks kunt creëren.

De sieraden zijn als setjes in dezelfde vorm te dragen of gecombineerd met elkaar volgens de laatste ‘layering’ trend. De sieraden, allen in geheel titanium, geven een jonge en moderne uitstraling waarbij vrouwelijkheid voorop staat.

Tommy X Hailey Baldwin

Wat in elk assortiment niet mag ontbreken is iconische Tommy Hilfiger. Met Hailey Baldwin als het nieuwe gezicht van de Watches & Jewelry collectie, laat Tommy Hilfiger weer zien dat zij een bredere en jongere doelgroep aanspreken. De ‘Tommy Icons’ campagne staat voor durf en verandering, maar ook voor het behouden van onze kernwaarden. Dat zien we ook terug in de Watches & Jewelry. Herkenbare en iconische ontwerpen, in een moderne look.

Meer informatie

www.pdagroup.nl

Gepubliceerd op: 11-09-2018

Reacties

Comments