Mikael Kruse Jensen nieuwe algemeen directeur Pandora voor de Noord-Europese markt

Pandora heeft Mikael Kruse Jensen benoemd tot de nieuwe algemeen directeur voor Noord-Europa. Mikael is geen onbekende voor Pandora. Hiervoor was hij Managing Director voor Pandora Australia & New Zealand, waar hij verantwoordelijk was voor de algemene marketingstrategie en marktoperaties. Op 1 februari 2019 neemt Mikael Kruse Jensen het roer over van Kate Walsh. Zij verhuist naar London om de rol van Managing Director voor Pandora UK op zich te nemen.

Mikael brengt uitzonderlijke ervaring en kennis van het merk mee in zijn nieuwe opdracht. Hij trad in 2010 in dienst bij Pandora als Group Business Controller op het hoofdkantoor in Kopenhagen en had de taak om het bedrijf publiekelijk bekend te maken. In 2012 verhuisde hij naar Hong Kong om aan de slag te gaan als vicepresident voor financiën, IT en bedrijfsontwikkeling bij Pandora APAC. Tussen 2012 en 2016 richtte Mikael het regionale hoofdkantoor in Hong Kong op en hielp met het opzetten van kantoren in Singapore, Tokio, Shanghai en Beijing.

Voordat Mikael zijn reis met Pandora begon, behaalde hij een MSc. in Finance and Accounting van Copenhagen Business School en werkte in Investor Relations en Investment Banking.

“Ik vind het erg motiverend om teams te creëren die geweldige dingen bereiken door samenwerking”, zegt hij.
“Samen met het Pandora Noord-Europa Team, kijk ik ernaar uit om onze klanten de best mogelijke service te bieden, zoals ze ons merk ook ervaren.”

De Noord-Europese markt bestaat uit tien markten, zoals Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Zweden, Finland, Noorwegen, België, Nederland en Luxemburg. Het hoofdkantoor bevindt zich in Hamburg, Duitsland.

Meer informatie

nl.pandora.net

Gepubliceerd op: 08-02-2019

Reacties

Comments