MIS HET NIET | 8-10 september Jewels & Watches in Utrecht

Nog enkele dagen en dan start de Retailbeurs en Jewels & Watches! Met veel nieuwe merken, de laatste trends, veel mooie producten waarover een verhaal te vertellen is en met veel verrassende activiteiten en workshops, belooft de aankomende editie weer een niet te missen event te worden! Tijdens de beurs gaan we deze merken zeker een bezoekje brengen!

CULET JEWELLERY

‘Opkomend merk van eigen bodem, Culet Jewellery, zal weer op de Retailbeurs staan met hun aanbod van trendy 18 karaats goud en diamanten sieraden. Dit hippe merk van de dochters van Anita Pas (Pas Diamonds) staat voor écht en kwaliteit en de collectie bestaat uit prachtige fijne, hippe en stapelbare items.’

JEWELS BY MARTHJE  

Marthje omschrijft haar merk als volgt: Unieke schoonheid. Verfijnde uitstraling. One of a kind design. Bij de eerste aanblik al word je overvallen door de brutale kleuren, de verrassende details, de opmerkelijke flair. Je beseft onmiddellijk: “Dit is voor mij! Gemaakt voor mij. Alleen voor mij… Dit klopt! Dit past. Dit ben ikzelf.” Dat voel je als je het draagt. Dat zie je bij een blik in de spiegel. Dat merkt je aan de mensen die naar je kijken. En dat hoor je vol bewondering om je heen: Marthje heeft ‘art’ in haar naam. Art is geen schilderij, gedicht of beeldhouwwerk. Zelfs geen ring, armband of oorbel. Art is een proces van kijken, combineren en creëren. Het geeft je zelfvertrouwen en haalt het beste in je naar boven.

FIELDFORCE SPORT CHRONO (VICTORINOX)

Ga met de tijd mee met de FieldForce Sport Chrono. Een iconische, klassieke look met een moderne sportieve uitstraling gecombineerd in één horloge, geschikt voor alle gelegenheden. Met een strakke, roestvrij stalen kast en een gunmetal PVD-behandeling, chronograaffuncties en een tachymeterschaal is dit een uurwerk waar je in elke situatie van op aan kunt. Sportieve kleurelementen, goede leesbaarheid en betrouwbaarheid maken de FieldForce Sport Chrono een ideale metgezel voor dagelijkse avonturen. Een kast van roestvrij staal met een gunmetal PVD-behandeling geeft het horloge een robuust en modern ontwerp.  De FieldForce Sport Chrono is een elegant, klassiek outdoor horloge. De collectie bestaat in totaal uit 5 ontwerpen voor alle stijlen en omstandigheden.

Meer informatie

COME & SEE IT tijdens de Retailbeurs van 8-10 september.

Bestel hier je tickets!

 

Gepubliceerd op: 06-09-2019

Reacties

Comments