Mondaine introduceert Essence: een natuurlijke klassieker

Mondaine heeft wederom bewezen een pionier te zijn met de lancering van haar nieuwste ontwerpwonder. Geboren vanuit de natuur: Essence. Essence van Mondaine markeert een nieuw tijdperk voor het merk, gebouwd met duurzame materialen en net zo milieubewust als stijlvol.

Essence is ontwikkeld met milieuvriendelijke materialen. Ricinusolie voor de horlogekast, natuurlijk rubber voor de band en gerecyclede PET-flessen voor het hoesje. Deze materialen maken dit horloge niet alleen modern, maar ook mileubewust. Mondaine laat met Essence zien dat er rekening wordt gehouden met de wereld waarin we leven. Bovendien is het hoesje van het horloge zo gemaakt dat het ook nog gebruikt kan worden als bescherming van een smartphone.

Met deze nieuwe uurwerken richt Mondaine zich niet alleen op degenen die gefascineerd zijn door design, maar ook degenen die bezig zijn met milieubehoud. Bijvoorbeeld door hun eetgewoonten of koopgedrag. Mondaine sluit zich aan bij het verlangen om een positieve invloed te hebben op de wereldverandering.

Het gebruik van de SBB-wijzerplaat is onmiddellijk herkenbaar als Mondaine. Dit komt door de gemakkelijk leesbare wijzerplaat, de kenmerkende wijzers en de beroemde rode secondewijzers. Het model is verkrijgbaar in twee kleurvarianten; de klassieker met witte wijzerplaat met zwarte wijzers en de zwarte wijzerplaat met witte wijzers.

Meer informatie

www.mondaine.com

Gepubliceerd op: 24-04-2018

Reacties

Comments