Nederlands en Belgisch modellen de nieuwe gezichten van MY iMenso

Een model met de juiste mix tussen elegantie, authenticiteit en persoonlijkheid; daar ging het internationaal juwelenmerk MY iMenso naar op zoek.

De nieuwe gezichten van MY iMenso

Na een indrukwekkende zoektocht werden ze gevonden in België en Nederland! Marissa Galle (26), ex-Miss België finaliste uit het Oost-Vlaamse Maldegem. Vanaf nu is zij officieel ‘het gezicht’ van MY iMenso. Daarnaast werd Jolanda Peters (46) uit Nederland gekozen om Marissa bij te staan.

De doelgroep

Hiermee breekt MY iMenso een lange traditie van werken met zeer jonge modellen, om zo de doelgroep beter aan te spreken.

Marissa belichaamt verschillende facetten waaronder een zeer sociaal karakter in combinatie met een groot doorzettingsvermogen. Ze timmerde de afgelopen jaren, in combinatie met haar studies, aan ervaringen in het modellenwerk. Dit door onder meer modeshows, stylings en opdrachten voor televisie. Het spreekt voor zich dat haar deelname aan Miss België, waar ze in de finale stond, nog steeds één van de hoogtepunten is.

De uiterst charmante Jolanda is na enkele jaren woonachtig te zijn geweest in Amerika, teruggekeerd naar Nederland. Ze is betrokken en werkzaam bij een organisatie ter ondersteuning van de EU. Als moeder staat ze midden in het leven waarmee ze een belangrijk deel van de doelgroep van MY iMenso vertegenwoordigt.

 

Gepubliceerd op: 25-01-2017

Reacties

Comments