New York drie dagen in bloei door Pandora Garden

Pandora, een van ‘s werelds meest erkende sieradenmerken, zette eind maart New York drie dagen in bloei met het onthullen van de Pandora Garden. Deze interactieve installatie van de wereldberoemde ontwerpstudio Moment Factory was van 27 tot en met 29 maart te zien op The High Line in ‘The Big Apple’.

Deze innovatieve ervaring – die van de buitenkant volledig natuurlijk lijkt – volledig gehuld in bladeren –  nam bezoekers mee door een digitaal universum langs de High Line in New York City. Speciaal ontworpen om Pandora’s Garden collectie te vieren en belangrijke symbolen uit de collectie tot leven te brengen. We zagen virtuele vlinders, klavertjes vier, lieveheersbeestjes en bijen in een unieke mix van technologie, kunst en natuur.

Foto credits Getty/Brian Bedder

Op 26 maart organiseerde Pandora een feestelijke VIP avond waarbij internationale gasten en influencers een eerste blik op de Pandora Garden installatie mochten werpen gevolgd door een intieme preview van de nieuwe collectie. Onder de aanwezigen: Chanel Iman, Olivia Rink, Noelle Downing, Melody Acevedo en meer.

Foto credits Getty/Brian Bedder

Meer informatie

https://nl.pandora.net/nl/garden-collection/

Gepubliceerd op: 12-04-2019

Reacties

Comments