Nieuw commercieel team voor Rebel & Rose Nederland!

Met trots laat Rebel & Rose weten dat ze haar commerciële team fors uitbreidt. En dat gaan ze in Nederland doen door exclusief te gaan samenwerken  met Bold-labels/Orfac.

Bold Labels en Orfac 

Bold-labels/Orfac, is een bekende sales- en marketingorganisatie binnen de juweliersbranche, met een historie van ruim 80 jaar.  Een betrouwbare partner die onder meer actief is voor succesvolle horlogemerken als Daniel Wellington, MVMT, Violet Hamden,  Paul Hewitt en Olivia Burton. Daarnaast zijn Bold-labels/Orfac voor Rebel & Rose eigenlijk ‘vrienden van het huis’. Oude bekenden met wie ze al jarenlang goed omgaan.

Wat doen ze zelf?

Omdat Rebel & Rose sterk blijft groeien, zullen zij zich als organisatie volledig gaan richten op de internationale marketing, ontwikkeling en uitbouw van het merk. Daarnaast gaan ze een uitmuntende internationale client service afdeling opzetten (inmiddels kunnen ze hun klanten al in 5 talen te woord staan)  én de productie en logistiek nog verder verbeteren. Omdat Bas Hunneman hen hierbij gaat helpen, heeft hij straks veel minder tijd beschikbaar voor het bezoeken van klanten.

Buitenland

Voor de persoonlijke promotie bij winkels in de andere landen van Europa gaat Rebel & Rose samenwerken met professionals die de markt perfect kennen. Hiervoor zijn de eerste contracten voor het nieuwe jaar inmiddels getekend.

 

Gepubliceerd op: 20-02-2019

Reacties

Comments