Nieuwe collectie van CLUSE laat je verlangen naar de herfst

Groot nieuws! CLUSE lanceerde onlangs de nieuwe najaarscollectie met onder andere de prachtige Butterscotch La Garçonne. Een warme kleur en een perfecte aanvulling op de herfstoutfits van uw klanten.

Comfortabel en knus. De nieuwe collectie is een perfect accessoire dat een chique touch aan ieder outfit toevoegt. Geïnspireerd door de warme herfstkleuren en heerlijk najaarseten, geeft deze collectie je een warme gloed van binnen.

La Garçonne

De nieuwe La Garçonne is om te smullen. Een chique en stijlvol horloge. De Butterscotch La Garçonne is met zijn roségouden tinten een echte eyecatcher en zal van velen de favoriet worden dit najaar.

Triomphe

Een klassiek silhouet in combinatie met tweekleurige mesh-banden, de Triomphe-collectie combineert edgy minimalisme met vrouwelijke glamour. Goud, zilver of roségoud. Waarom zou je kiezen? Mix en match de kleuren met elkaar en maak het persoonlijk.

La Bohème

Modern minimalisme en maximale Parijse chic. Het horloge is een herdefinitie van eigentijdse elegantie. La Bohème past bij alles. Het originele minimalistische ontwerp is nu verkrijgbaar in een opvallende en nieuwe kleur voor herfst.

Minuit

Een ode aan de glamour van het middernachtelijk uur, de nieuwe Minuit horloges brengen een stijlvolle elegantie naar de herfstoutfits. Er gaat extra aandacht naar twaalf uur, het magische uur. Een Romeins cijfer voor een knipoog naar glamour. Een minimalistisch gezicht voor moderne houding. Kleiner dan de klassiekers, maar net zo subtiel opvallend.

Meer informatie

www.cluse.com

Gepubliceerd op: 09-10-2018

Reacties

Comments