Een nieuwe look en toch identiek

Melano Jewelry doet dit najaar nét wat anders. Het merk lanceert binnen haar Autumn/Winter 18 collectie een nieuwe stijl binnen haar twisted collectie, met het vertrouwde verwisselbare concept: de petite ring. de naam zegt het al, een verfijnd design perfect om op meerdere manieren gedragen te worden. 

Met de nieuwe basisring introduceert het merk passende verwisselbare steentjes in nieuwe stijlen, kleuren en maten. Een nieuwe look en toch herkenbaar.

De Petite ring is een nieuwe variant op de Twisted ring. Een smalle basisring met hetzelfde verwisselbare concept zoals we gewend zijn.

Een onmisbaar item voor de Autumn/Winter 18 collectie, op verschillende manieren te dragen en in de platingen stainless steel, rosé goud en goud verkrijgbaar. Elegant, sierlijk, stijlvol, en tegelijkertijd een trendy en fun sieraad. Door het smalle en fijne design kan de ring in grotere hoeveelheden als set gedragen worden. De ring zelf zegt “less is more”, maar bij het combineren geldt de regel “more is more.”

Je las zojuist een artikel uit de nieuwste Jeweline. Wil jij graag de rest van het magazine lezen? Lees het online magazine en klik hier!

Trade Mart Utrecht, 1e etage stand 1B270

Meer informatie

www.melano-jewelry.com

Gepubliceerd op: 03-09-2018

Reacties

Comments