De nieuwste arm candy’s voor vrouwen

Het is al tijden een statussymbool voor mannen om een opvallend horloge zijn pols te laten sieren. Hoe groter en opvallender het horloge, hoe indrukwekkender de status van de man. Nu dragen vrouwen ook steeds vaker deze schitterende arm candy’s.

De Engelse actrice Vanessa Redgrave gaf toe dat haar horloge een van haar meest waardevolle bezittingen is. Ook actrice Nicole Kidman bevat een zeer zeldzaam horloge, waar er maar vijf van op de wereld zijn. En Victoria Beckham draagt zonder blikken of blozen dagelijks haar Rolex horloge ter waarde van €31.000.

Designer handtassen zijn verleden tijd

De exclusieve designer handtassen die de armen van de sterren sieren, zijn verleden tijd. Een handtas is geen eyecatcher meer. Deze tassen worden nu vervangen door een meer sparkly en elitair item, namelijk het luxe horloge.

Statussymbool

Nu vrijwel iedereen met smartphones rondloopt, met een ingebouwde klok, zijn horloges niet meer zo belangrijk als ze voorheen waren.

Maar met prijskaartjes tot 280.000 euro, bandjes van goud, krokodillenleer of diamanten, zijn deze uurwerken meer een statussymbool dan een praktisch item wat je de tijd van de dag vertelt. ‘Horloges zijn meer een statement geworden dan een handtas, door hun elitaire prijzen,’ aldus Gabriele Teare, celebrity personal shopper en stylist uit Londen.

Zonder twijfel, is dit voor beroemde horlogemakers zoals Chopard en Cartier een positieve ontwikkeling. Het is een zetje in de goede richting. Zeker sinds de smartphone, het horloge probeerde te vervangen.

Voor beroemdheden biedt deze nieuwe arm candy een uitstekende kans om hun status te tonen, zonder te ‘verdrinken’ in de vele diamanten. Eén eyecatcher om de pols is al voldoende om de status van de drager al benadrukken.

Bron: Daily Mail

Gepubliceerd op: 06-06-2017

Reacties

Comments