Nomelli Jewelry het merk van de toekomst

Nomelli is gekend van de 100% personaliseerbare sieraden. Door middel van een uitgekiend dummy set kan de juwelier een volledige collectie gouden sieraden aanbieden, waarbij de consument bepaalt of ze goud of zilver wil, welk karaatgehalte & kleur en welke tekst ze graag willen verwerken in het sieraad. Verder kan de consument ook nog bepalen of ze zirconia, diamant of lab created diamant wil gebruiken. Dit alles maakt Nomelli een heerlijk juweliersproduct waarmee zéér hoge omzetten behaald kunnen worden.

Personaliseerbaarheid is “the key” bij Nomelli. Zo ook bij deze aparte Doppio ring, welk één van de toppers is van Nomelli. Reden te meer om er ook een mooi hanger bij aan te bieden. Zie de trendy Doppio hanger (Wvk. zilver €190.-, 9K €324.-, 14k €497.- , 18K €650.-).

De Gioia serie van Nomelli kenmerkt zich door de personaliseerbaarheid van de tekst binnen in de ring. Deze zweeft als het ware in de band. Deze serie is perfect als trouw- of gebeurtenisring. Het ultieme dummy is om de personaliseringsmogelijkheden te tonen van de Gioia serie.

U wordt al een Nomelli dealer vanaf €350.-!!! Dit mede dankzij de voordelige dummy’s.

Meer informatie

Voor meer informatie kijk op www.nomelli.com, of bel Met Bene-Lux Jewels +31 85 8880599

Gepubliceerd op: 09-12-2019

Reacties

Comments