NOMOS is klaar voor de volgende stap

Het diploma-seizoen komt er weer aan! En dat moet gevierd worden. Speciaal daarom heeft NOMOS Glashütte de speciale “The Graduates’ Club” uitgebreid met drie nieuwe uurwerken, allemaal met veel ruimte voor een persoonlijke gravure. 

Toen de Campus-serie twee jaar geleden werd gelanceerd, gebeurde dit al met jonge afgestudeerden in gedachten. Nu wordt de collectie uitgebreid met drie nieuwe automatische modellen en zit er voor het eerst een armband bij. De collectie bestaat nu uit zes modellen in totaal. Wat de collectie verenigt, is dat ze allemaal voorzien zijn van een achterkant van roestvrij staal, die ruimte laat voor een persoonlijke boodschap aan de drager van trotse ouders, grootouders of belangrijke anderen.

Alle Campus-modellen zijn handgemaakt in Glashütte en worden aangedreven door een intern NOMOS-kaliber, wat een blijvende waarde biedt voor de komende jaren. Alle zes versies hebben een robuuste behuizing en een unieke wijzerplaat met zowel Arabische als Romeinse cijfers.

De fijne mechanische uurwerken in de Campus-serie zijn ook ontworpen om de ontberingen van het dagelijks leven te weerstaan. Gemaakt van roestvrij staal en saffierglas, wat op de tweede sterkste plek komt, na diamant. Alle zes horloges zijn waterbestendig (handmatig gewikkelde versies tot 100 m, de automatische versies tot 200 m), waardoor ze geschikt zijn voor sport en actieve levensstijlen. Een perfect cadeautje om stijlvol het werkleven in te gaan!

Meer informatie

nomos-glashuette.com

Gepubliceerd op: 31-01-2019

Reacties

Comments