Olympic Paywatch, contactloos betalen met een horloge

Zonder portemonnee of pinpas naar de supermarkt of het sportveld? Geen eindeloze zoektochten door een handtas die overvol is? Olympic Paywatch maakt dit mogelijk! Uw klant betaalt vanaf eind 2018 met zijn of haar horloge, zoals men dat ook zou doen met de pinpas. Bewonder het bijzondere horloge tijdens de Retailbeurs (2, 3 en 4 september).

Olympic is het eerste Nederlandse horlogemerk dat ingebouwde betaalchips verwerkt in haar horloges. Als iemand bankiert bij ABN AMRO, is het vanaf eind 2018 mogelijk om met het horloge te betalen. De NFC-chip maakt het mogelijk om wereldwijd contactloos te betalen. Net zoals men dat kan met een betaalpas. Raakt de eigenaar het horloge kwijt of wordt het gestolen? Dan kan de chip eenvoudig aan of uit worden gezet via een applicatie op de smartphone.

De collectie bestaat uit zes stoere heren- en acht stijvolle damesmodellen in verschillende kleuren en uitvoeringen. De modellen zijn tijdloos, verfrissend en bovendien zeer betaalbaar. De Olympic Paywatch is niet alleen het ultieme geschenk voor de feestdagen maar zou zomaar uit kunnen groeien tot een echte hype!

Meer informatie

www.pdagroup.nl

Gepubliceerd op: 29-08-2018

Reacties

Comments