Ontdek het nieuwste van Ozom by Barrucci

Barrucci Mode-Accessoires presenteert tijdens de Voorjaarsbeurs haar nieuwste Ozom by Barrucci, lente- en zomercollectie 2018. Het merk is gericht op vrouwen die hun eigen gevoel voor stijl volgen, van klassiek en trendy tot edgy. Ozom by Barrucci is altijd elegant, uniek, trendy en kwalitatief hoogwaardig.

Tijdens de Voorjaarsbeurs heeft Ozom by Barrucci weer veel prachtige collecties:

Fijne armbanden

De fijne armbandencollectie, zowel de minimalistische stijl als de modellen met natuurstenen, is met diverse nieuwe hippe designs uitgebreid.

Buffelhoorn oorbellen

De collectie buffelhoornoorbellen is met vele prachtige kleurrijke en innovatieve modellen verrijkt. Een echte musthave voor het aanstaande lente/zomer 2018 seizoen.

Mooi minimalistisch

De minimalistische stijl geïnspireerd op geometrie, ontbreekt niet in de nieuwe Ozom by Barrucci oorbellencollectie. Barrucci Mode-accessoires heeft een overvloed van prachtige nieuwe modellen fijne oorringen met hippe hangertjes en halve edelstenen.

Fair Trade roll-on armbanden

De duurzame roll-on armbanden, handgemaakt in Nepal, heeft weer frisse nieuwe modellen in geweldige vrolijke kleuren. De collectie bevat meer dan 250 modellen en is ideaal om een zomer outfit te complementeren. Perfect voor het ultieme lente- zomergevoel.

Meer informatie

Benieuwd naar de collectie? Bezoek dit weekend Barrucci Mode-accessoires op Fashion World, stand: X2.C317 of bekijk de website via www.ozom.eu /www.ozombybarrucci.com 

 

Gepubliceerd op: 28-02-2018

Reacties

Comments