De opening van het Junghans Terrassenbau Museum

Junghans neemt je mee op reis door de rijke klokkenmakersgeschiedenis van het Zwarte Woud en geeft een kijkje in de keuken van de Junghans familie.

Junghans’ Terrassenbau is gebouwd tussen 1916 en 1918 onder het toeziend oog van architect Philipp Jakob Manz in het Duitse Schramberg. De economische groei en welvaart van Schramberg is onlosmakelijk verbonden met het succes van Junghans. Het imposante gebouw is nu omgedoopt tot het Junghans Terrassenbau Museum.

De viering van een eeuw; the limited edition Meister Chronoscope Terrassenbau is geïnspireerd op het masterpiece door architect Philipp Jakob Manz.

Bezoekers worden meegenomen op een reis door de tijd en langs geschiedenis van klokken en horlogemakers in het Zwarte Woud, van 18e eeuw tot aan nu. Bijzondere uurwerken en vooruitstrevende technologie zijn tentoongesteld in het museum. De mogelijkheden tot interactie en het beluisteren van audio of bekijken van films maken een bezoek aan het museum een speciale ervaring. Junghans geeft ook een nieuwe twist aan het concept giftshop, aangezien in de ‘museumwinkel’ van het Terrassenbau Museum de nieuwste collecties te zien en te kopen zijn, tegen een gereduceerd tarief.

Junghans Terrassenbau Museum zal uurwerk fanaten inspireren van over de hele wereld.

Meer informatie

www.weiszgroup.com

Gepubliceerd op: 16-10-2018

Reacties

Comments