Opgelet! Datum Jewels & Watches aangepast

De voorjaarsbeurs van Jewels & Watches is een week verschoven en zal plaatsvinden van 11 tot en met 13 maart. De Trade Mart Utrecht is hét inkoopcentrum voor de non-food detailhandel en is gevestigd op verschillende etages van het Beatrixgebouw. Op de eerste etage vindt u Jewels & Watches.

Aangepaste datum

In eerste instantie zou de Jewels & Watches plaatsvinden van 4 tot en met 6 maart, maar dit is nu een week opgeschoven. De voorjaarsbeurs van de Jewels & Watches zal nu plaats gaan vinden van 11 tot en met 14 maart.

Inkoop en inspiratie

Jewels & Watches is hét inkoopcentrum voor juweliers van de Benelux. De eerste etage van de Jaarbeurs Utrecht biedt stijlvolle showrooms met de nieuwste collecties en een gevarieerd aanbod voor juwelierszaken. Voor een onderscheidend aanbod van sieraden, horloges, diamanten, parels, edelstenen, gereedschappen en zilveren en verzilverde geschenkartikelen komen juweliers hier hun inkopen doen. Het is de ideale locatie om inspiratie op te doen, maar ook om de hoogte te blijven van de laatste toonaangevende trends uit de sieradenbranche.

Meer informatie

www.trademart.nl

Gepubliceerd op: 17-01-2018

Reacties

Comments