Out of the Box annuleert voorjaarsevent!

Out of the Box annuleert de voorjaarseditie 2019. De organisatie is ondanks de succesvolle beurzen afgelopen paar jaar van mening dat het in onze branche op een aantal vlakken anders moet. En dat begint bij hen zelf.  Een moedig besluit met visie op de toekomst.

De branche verandert snel en dus verandert ook het concept van Out of the Box. Zoals de organisatie het zelf verwoordt:“Wij staan ervoor om buiten de gebaande paden te denken en drastische keuzes niet uit de weg te gaan. We voeren bewust geen kleine aanpassingen door in het bestaande concept, maar geven een krachtig signaal door echt een volgende stap gaan maken. Wij hebben de afgelopen maanden uitgebreid onderzoek gedaan naar wat er nodig is in onze branche, zowel kwalitatief als kwantitatief. 2 verschillende organisaties hebben we onafhankelijk van elkaar  verschillende onderzoeken laten doen. De uitkomsten lieten duidelijk zien dat we onze energie moeten gaan steken in de opzet van een werkelijk vernieuwend retail event!”.

“Wie aanzet tot ANDERS DENKEN, moet zelf ANDERS DOEN”

Out of the Box ontwikkelt nu het concept voor een inspirerend en optimistisch event dat gaat over kansen en mogelijkheden. Een event waarbij buiten traditionele branchegrenzen wordt gedacht en dat maximaal aansluit op de ontwikkelingen die breed binnen retail spelen. Nieuwe partijen maar ook consumenten worden bij elkaar gebracht.   In de week van 25 februari wordt dit concept gelanceerd. Via ons communicatieplatform wordt u uiteraard uitgebreid op de hoogte gehouden.

Meer informatie

info@boxevents.nl

 

Gepubliceerd op: 14-01-2019

Reacties

Comments