Out of the Box denkt vooruit

Twee zonnige nazomerse dagen stonden weer in het teken van Out of the Box. De werkspoorkathedraal in Utrecht speelde de sfeervolle achtergrond van deze vierde editie. We lieten ons inspireren door de verschillende trends, maar konden ook anderen inspireren tijdens de social media workshop. 

Juweliers, maar ook leveranciers, sloten zich aan bij de workshop om snelle en gemakkelijke tools te leren waarmee de eigen social media naar een hoger niveau getild kan worden. De workshop was een perfecte match met de beurs, waar de toekomst centraal stond.

Tekst gaat verder na afbeelding

Welke influencer wint? 

Tijdens Out of the Box werd de Sieraaddrager van het jaar uitgereikt in samenwerking met Buddha to Buddha. Voor deze uitreiking werd een groep influencers uitgenodigd om een trendroute te volgen en bij verschillende stands te leren over de nieuwste collecties. Onder andere Eline Rosina, Mi Moneda, Spirit Icons, Barong Barong, Kronaby en Close to Zen werden bezocht. De route eindigde bij Buddha to Buddha, waar Quinty Trustfull de eer kreeg de sieraaddrager van het jaar uit te roepen. Er bleken twee winnaars te zijn, namelijk fashionista @lizzyvdligt en haar vriend en tevens lid van Kris Kross Amsterdam @Yuki.Amsterdam. Het stel kreeg als eerste de nieuwe armband van Buddha to Buddha uitgereikt en mocht de mooie award mee naar huis nemen.

Tekst gaat verder na afbeelding

 

 

Niets is zo veranderlijk als de mens

Een populaire trend is het aanpasbare sieraad. Dit is een sieraad waarbij de onderdelen te verwisselen zijn en zo passend bij elke stijl worden. Zo heeft My Bendel de change collectie, waar er gekozen kan worden tussen drie basisoorbellen en veertig verschillende hangers. Ook iXXXi Jewelry laat de consument kiezen tussen verschillende stenen op de ring.

Kortom, een inspirerende beurs. We zijn benieuwd wat de beurs in de toekomst gaat brengen!

Bekijk ook zeker de fotorapportage 

Gepubliceerd op: 18-09-2018

Reacties

Comments