Pandora lanceert nieuwe Reflexions collectie

Op 3 oktober lanceerde Pandora de nieuwe Reflexions armbandencollectie. In de Franse plaats Nice werd een exclusief evenement georganiseerd met iconische gasten, prachtige nieuwe sieraden en een adembenemende geheime locatie. De nieuwe, moderne en vrouwelijke collectie werd gepresenteerd in een elegante en optimistische setting.

De lancering

Het landschap van de Franse Rivièra diende als de pittoreske achtergrond voor het lanceringsfeest van de nieuwe Pandora Reflexions-collectie die plaatsvond in het unieke Bubbelhuis, ontworpen door architect Antti Lovag. Onder de gasten waren Winnie Harlow, Olivia Culpo, Suki Waterhouse, Ashley Benson, Cecilia Yeung, Ana Beatriz Barros en influencers Leonie Hanne en Betty Autier.

Een nieuw stijltijdperk

Pandora Reflexions, een collectie van armbanden en speciaal ontworpen charms, geworteld in een traditie van zelfexpressie, presenteert een nieuw tijdperk van stijl en zelfbewustzijn. De naam bevat de aanwijzing: een X voor eXpression, eXcitement, eXperiences en eXceeding eXpectations. De X vermenigvuldigt het effect dat je wil creëren. Jij bepaalt wat de X voor jou betekent, omdat het jouw persoonlijke stijl is. Een nieuwe manier om uit te dragen wie je bent.

Het ontwerp

De buigzame armbanden met hun prachtige mesh structuur zijn verkrijgbaar in de stralende kleuren zilver, rosé en goud. Ze zijn ontworpen om met je mee te bewegen en gaan open en dicht met een gladde gesp voor de perfecte pasvorm. Het aanpasbare ontwerp weerspiegelt moderne vrouwelijkheid en bevat prachtige charms die zich moeiteloos laten vastklikken en één lijn vormen met de armband. De nieuwe charms, met siliconen straps aan de binnenkant die ze op hun plaats houden, hebben zacht afgeronde vormen – een symbool voor oneindigheid.

De speelse nieuwe collectie biedt vrouwen oneindig veel mogelijkheden elkaar te inspireren en hun persoonlijke stijl, creativiteit en persoonlijkheid uit te dragen en zo te laten zien dat zelfvertrouwen van binnen uit komt.

Meer informatie

nl.pandora.net

Gepubliceerd op: 22-10-2018

Reacties

Comments