Pernille Corydon: Scandinavische eenvoud en een passie voor alledaagse schoonheden

Een oprechte passie voor het creëren van kleine, alledaagse schoonheden met een simplistische en onderscheidende touch. Dat is de essentie achter het design van Pernille Corydon sieraden. Sinds de oprichting in Denemarken in 2007 is Pernille Corydon verbonden aan Scandinavische eenvoud.

De fascinatie van hun omgeving en de krachtige vormen die je overal kunt ontdekken, als je het jezelf toestaat, is wat hen inspireert. Door de natuur te omarmen en vormen te vangen komen de prachtige Pernille Corydon collecties tot leven. Zij geloven in het vertellen van verhalen en ze willen de klanten de mogelijkheid geven om hun persoonlijkheid en vrouwelijkheid te tonen door het dragen van onze sieraden. Als een vrouw een Pernille Corydon design draagt, dan draagt zij kleine herinneringen om te houden en onthouden met ziche mee. De zuivere designtaal maakt het gemakkelijk om verschillende stukken met elkaar te combineren zoals zij het wil.

De sieraden van Pernille Corydon worden verkocht bij meer dan 500 retailers in 18 landen en in steden zoals Kopenhagen, Helsinki, Berlijn, Londen, Parijs, New York en Tokyo.

De ontwerper

Pernille Corydon werd in 1976 geboren en groeide op in het kleine stadje Kerteminde op het Deense eiland Funen. Pernille Corydon’s interesse in ambacht ontstond op jonge leeftijd. Door de jaren heen groeide haar unieke talent en werd het meer zichtbaar. In 2007 ging Pernille Corydon zich focussen op het ontwerpen van sieraden, gevormd en geproduceerd door haarzelf. “Creatie is mijn grootste passie. Ik zie constant nieuwe mogelijkheden en vormen. De drang om te creëren is altijd al deel van mij geweest. Ik vind mijn inspiratie in mode, architectuur, meubels, natuur en in mensen. Ik ben erg oplettend, ik zie overal details die mij inspireren,” aldus Pernille Corydon.

Meer informatie

www.pernillecorydon.com

Gepubliceerd op: 01-10-2018

Reacties

Comments