Personaliseer de nieuwe Dancing Ring van My iMenso zoals jij het wil


My iMenso is het merk achter het toonaangevende D.I.Y. medaillon concept (Do It Yourself). Het bekende medaillon is verkrijgbaar in rhodium, goud, en rosé-goud verguld 925 zilver. Nu wordt de collectie verder uit bereidt met een nieuwe creatie: de ‘Dancing Ring’.

De Dancing Ring, gemaakt van rhodium verguld 925 zilver, is zo ontworpen dat de klant de ring makkelijk kan personaliseren. Door middel van kleine Dancers (o.a. de speciaal geslepen steentjes, hartjes, sterretjes en de laatste nieuwe Dancers; de letters van het alfabet) kies je op welke manier je de ring personaliseert. Ook kunnen de stenen van de 14 mm serie in deze ring worden gedragen.

De Dancers worden geplaatst tussen twee glaasjes van 14mm die worden gescheiden door een silicone ring. Op deze manier kunnen de Dancers vrij bewegen in de ring. De silicone ring sluit het geheel waterdicht af. Het is mogelijk om in plaats van twee glaasjes er voor te kiezen om het binnenste glaasje te vervangen door een zilver, goud of rosé-goud spiegelglaasje. Dit geeft de ring een compleet andere uitstraling. De kop van de ring opent vanaf de binnenkant van de ring. Hierdoor is de kans op verlies van de Dansers of een steen nihil.

Meer informatie:

www.myimenso.com

Gepubliceerd op: 15-01-2016

Reacties

Comments